Tema u fokusu

Pošiljke EuroExpress brze pošte od sada možete preuzeti i na Petrol pumpama


EuroExpress brza pošta i Petrol BH Oil Company d.o.o. su odlučili da dugogodišnju saradnju prošire za još jednu pogodnost, a koja je nastala na osnovu povjerenja i kvaliteta usluge koje ove kompanije pružaju svojim korisnicima. Cilj ove saradnje je pružanje kvalitetne i brze usluge dostave, a u svrhu postizanja većeg zadovoljstva korisnika.

Naime od decembra mjeseca EuroExpress brza pošta i Petrol će omogućiti korisnicima mogućnost da jednostavno i sigurno preuzimaju svoje pošiljke u Petrolovim poslovnicama u Sarajevu, Banjaluci i Tuzli.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo našu dugogodišnju saradnju sa kompanijom Petrol proširili na zadovoljstvo naših korisnika. Po ugledu na sve moderne i inovativne brze pošte u svijetu, a u saradnji sa našim poslovnim partnerom omogućili smo našim korisnicima uslugu preuzimanja pošiljaka na Petrol benzinskim stanicama.“ izjavio je ovim povodom Marinko Tomić, Generalni direktor EuroExpress brze pošte, te je dalje nastavio: „Evidentno je da imamo sve manje slobodnog vremena, te da je potrebno da se prilagodimo potrebama i dnevnim obavezama naših korisnika, kako bi isti bili što zadovoljniji našom uslugom i mogućnostima koje im pružamo. Od decembra će biti moguće da naši korisnici na devet Petrol benzinskih stanica brzo i jednostavno preuzmu svoje pošiljke, a naš plan je svakako da ovu saradnju proširimo i na ostale lokacije Petrol benzinskih stanica u zemlji.“

„Ponosni smo na inovativnost i omogućavanje novih usluga na Petrolu, kako bi našim kupcima olakšali svakodnevnicu. Veliku čast i zadovoljstvo nam predstavlja što smo saradnju sa EuroExpress brzom poštom proširili na nešto jedinstveno u Bosni i Hercegovini.“ izjavio je Gregor Žnidaršič, direktor kompanije Petrol.

Proces preuzimanja funkcioniše na dva načina koje je prethodno potrebno dogovoriti sa zaposlenima u EuroExpress brzoj pošti. Prvi način podrazumijeva da korisnik može preuzeti pošiljku na Petrol benzinskim stanicama koju je prethodno naveo kao mjesto isporuke. Drugi način pruža mogućnost promjene adrese isporuke ukoliko korisnik pri redovnoj dostavi ne bude u prilici preuzeti pošiljku, omogućava mu se da navede Petrol pumpu kao mjesto preuzimanja pošiljke.

Tačne lokacije Petrol benzinskih stanica na kojima je moguće preuzeti paket, kao i vrijeme do kada korisnici mogu preuzeti pošiljke se mogu provjeriti na zvaničnim internet stranicama EuroExpress brze pošte i Petrol BH Oil Company.

Sve informacije o radnim vremenima Petrol benzinskih stanica možete potražiti na web stranici www.petrol.ba Dodatne informacije o ovoj usluzi možete pronaći na zvaničnoj stranici www.euroexpress.ba ili pozivom na info broj 1331.