Tema u fokusu

U Olimpijskom mjesecu nikad lakše do nove nekretnine na Bjelašnici


Zamislite da živite svoje snove – život ispunjen umirujućim vibracijama prirode, gdje je bujno zelenilo vaš prvi susjed. Magija utkana u modernu arhitekturu novog objekta “Vučko”, koji se nalazi u sklopu projekta “Vukov vis i Vučica” neka bude vaše novo odredište.

Svi koji su u potrazi za nekretninom koja ispunjava zahtjeve modernog životnog stila moći će da izaberu svoj idealan apartman tokom prodajnog dana zakazanog za subotu, 26. februara, kada će prodajni agenti biti na raspolaganju na Bjelašnici, kako bi vas najbolje upoznali sa objektom, dostupnim kvadraturama, i da vaš odabir bude onaj najbolji.

“Vučko” svojom arhitekturom i pozicijom provešće vas kroz sanjarenje u kojem uživanje na Olimpijskoj planini nema cijenu, a opuštajuće šetnje i skijanje na Babinom Dolu vam je nadohvat ruke. Sa ponudom dostupnih apartmana različitih veličina i struktura “Vučko”, samom idejom i vizijom arhitekata koji rade na projektu, donijet će vam lakoću življenja o kojoj ste do sada maštali.

Ostvarite svoj san i uživajte u svakom novom danu. Zakažite svoj termin za sastanak sa prodajnim savjetnikom, koji će vam pomoći da pronađete savršenu nekretninu koja odgovara vašim potrebama i stilu života.

Cijene nikad nisu bile pristupačnije, a ulaganje nikada nije izgledalo jednostavnije. Započnite već danas svoju planinsku čaroliju i uvjerite se u luksuz apartmana kakav zaslužujete.

Više informacije potražite na webu ili putem poziva +387 61 203 355, +387 61 318 700 ili na mail [email protected].