Tema u fokusu

B2B umrežavanje ponovo je “novo normalno”


Događaji za osobno umrežavanje, B2B susreti, mogu biti pokretačka snaga za promjenu u bilo kojoj industriji. Tako su sinoć, na B2B cocktail eventu sklopljene mnoge poslovne saradnje i partnerstva.

Ovu priliku za sticanjem novih poslovnih partnera, interakciju i umrežavanje, ponudile su i ovaj put Poslovne novine, uz suorganizatora LRC Group / Lrc Bis kao analitičkog partnera i LRC Inkasso, Vanjskotrgovinsku komoru BiH, Generalnog pokrovitelja Sberbank BH i Specijalnog partnera Porsche BH.

 

Počeli smo sa Četvrkom u podne, a nastavili sa B2B cocktail eventima, i opet ispunili očekivanja predstavnika različitih kompanija. U ležernijem okruženju, u hotelu Holiday u Sarajevu, okupili smo direktore malih, velikih, bonitetno pouzdanih, te kompanija u rastu, a sve su imale jedinstvenu priliku pružiti ruku jedna drugoj i poslušati njihove ciljeve i tajne uspjeha.

Certifikat bonitetne pouzdanosti dobile su kompanije: Gallery i Info Studio, priznanje 100 najvećih u BiH odnijela je kompanija Otoka Bambus, a priznanje Brzorastuće kompanije dobile su X Express i Sicon Sas.

Na B2B susretu generalni pokrovitelj projekta Pouzdanost, Sberbank BH, predstavila je posebne ponude iz svog portfolija za sve privredne subjekte, dok je Specijalni partner Porsche BH prezentirao projekat elektromobilnost u BiH i SHIFT projekat.

Pored gore navedenih kompanija, prisustvovali su i predstavnici kompanija: City Šped, Euro-Es, Prointer ITSS, Goldtime, Establish, Wine TimeMedipol Mega Hospital Complex, Neimax, AT Store, Hotel Europe Group, Centar za edukaciju analizu i savjetovanje BE STAR, Pentagram i International Health.

Napomenimo da idući B2B susret pripremamo u Tuzli, 31. marta, te svi koji nam se žele pridružiti mogu nas kontaktirati putem e-maila: [email protected], ili putem telefona, na broj: 033 568 811.

Piše: Sibila Mujanović