Novosti

Hoteli iz regiona traže radnike u Sarajevu 12. marta


Internacionalni sajam zapošljavanja koji svoje mjesto pronalazi širom svijeta, 12. marta će se održati prvi put u Sarajevu.

Hotel Job Fair je sajam poslova za sve kandidate iz oblasti hotelijerstva koji su zainteresovani da rade u najvećim i najprestižnijim hotelima u zemlji i regionu. Zamišljen  je kao interaktivno iskustvo koje kao svoj primarni cilj ima olakšavanje puta do željenog posla ali i povezivanje sa hotelima koji će na ovaj način imati priliku da odaberu motivisan i iskusan kadar.

Na sajmu su svoje prisustvo potvrdili najbolji hoteli iz regiona kao što su: Valamar (Hrvatska), Maistra (Hrvatska), LušticaBay (Crna Gora) i mnogi drugi.

Svi registrovani posjetioci će imati priliku da posjete štandove preko 20 najvećih i najpriznatijih hotela, da čuju priče najmoćnijih ljudi u industriji u okviru posebnog sajamskog foruma uživo te da prilože svoj CV i na taj način ostvare šansu sa potencijalno zaposlenje.

Kako je saopćio organizator, prijave za Hotel Job Fair su otvorene i obavezne. Sve potrebne informacije možete pronaći na sajtu sajma www.hotel-job-fair.com.