Tema u fokusu

Softverska rješenja za unaprijeđenje vašeg poslovanja bazirana na Oracle tehnologijama


Napredna tehnološka rješenja u domenu poslovnih aplikacija i poslovne analitike sve više se koriste, a kako do njih, kako izabrati najbolje, kako ih primijeniti i na koji način nam olakšavaju svakodnevno poslovanje, moći ćemo čuti na webinaru koji će održati stručnjaci Oracle BH sa više od deset godina iskustva.

Webinar se održava 12. i 13. aprila, u organizaciji Oracle BH d.o.o. Sarajevo, lokalnog predstavništva Oracle u saradnji sa Poslovnim novinama.

Digitalizacija (svih) procesa poslovanja je već postala osnovni temelj gotovo svakog uspješnog biznisa. Pokazat ćemo kako u moru rješenja kako odabrati ono koje odgovara vašoj poslovnoj politici i gdje naći dodatnu vrijednost koja će vam pružiti prednost na tržištu.
Oracle je drugi najveći svjetski proizvođač softvera i svjetski lider na polju aplikacija, baza podataka i cloud servisa. A u saradnji sa lokalnim partnerskim firmama predstavit će najbolja rješenja za digitalizaciju poslovanja koja su napravile lokalne kompanije za lokalno tržište koristeći najnaprednije svjetske trendove i tehnologiju koorporacije Oracle.

Fokus prvog dana (12. aprila) će biti aplikacije koje su razvile lokalni Oracle partneri eksplicitno za naše tržište i Poslovne procese specifične za naše okruženje. Aplikacije su razvijene koristeći u pozadini Oracle bazu podataka koja je neprikosnoveni lider u tom segmentu softvera. U sklopu webinara ukratko će biti i opisane prednosti Oracle baze podataka i koje su prednosti za moderni način poslovanja.

Drugi dan (13. aprila) je rezervisan za predstavljanje rješenja koja koriste Oracle biznis analitiku, najmodernije trendove mašinskog učenja i umjetne inteligencije. Demonstrirat će vam se kako ti pojmovi koji su donedavno bili stvar “znanstvene fantastike” mogu pomoći vašem biznisu i kako su oni pristupačni svima ne samo u pogledu dostpunosti tehnologije nego i cjenovno.

Sva predavanja će vršiti ljudi sa preko deset godina iskustva na brojnim projektima u raznim industrijama.