Novosti

Nastavljeno Podravkino partnerstvo s Mostarskim sajmom


Podravka i ove godine nastupa na Mostarskom sajmu, a njen atraktivno opremljen izložbeni prostor posjetio je nakon svečanog otvaranja i premijer Republike Hrvatske Andrej Plenković. Delegaciju koja obilazi sajam činili su još i Ana Brnabić, premijerka Republike Srbije, Dragan Čović predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, te Borjana Krišto prva zamjenica predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Ovogodišnji nastup u znaku je korporativne kampanje „Kad biraš po svom“ i nagradne igre „Kad biraš po svom, biraj hranu za uživanje, auto za foliranje!“. Neće izostati ni ono zbog čega je Podravkin izložbeni prostor omiljen – degustiranje svježe spremljenih delicija i slastica koje spremaju Podravkini gastro promotori.

Zadovoljstvo nam je biti višegodišnji partner i izlagač na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, sajmu koji raste iz godine u godinu. Potvrđuje to međunarodni karakter sajma koji okuplja vodeće gospodarstvenike u regiji, kao i velik broj posjetitelja koji i ove godine imaju priliku posjetiti Podravkin štand i uvjeriti se u kvalitetu naših proizvoda“, rekla je predsjednica Uprave Podravke, dr. sc. Martina Dalić.

Jedna od najvažnijih i najposjećenijih sajamskih manifestacija u regiji ove godine održava se od 5. do 9. travnja na prostoru Slobodne zone Hercegovine. Ovogodišnji, 23. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru ponovo je okupio najznačajnije gospodarstvenike iz Bosne i Hercegovine, regije i svijeta. Više od 150 izlagača iz oko 25 zemalja Europske unije, Kine, Baltičkih zemalja, Izraela te Zapadnog Balkana i susjedstva predstavit će se na Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2022. Zemlja partner u 2022. godini jest Mađarska, kojoj je ovo drugo partnerstvo na Mostarskom sajmu.

Podravka zauzima jedno od najznačajnijih mjesta u gospodarstvu BiH, ali i Hercegovačko-neretvanskoj županiji, što se tradicionalno potvrđuje i na svim sajamskim priredbama, posebice na sajmu gospodarstva u Mostaru. To je jasan pokazatelj da potrošači prepoznaju kompaniju kao domaću i ostaju vjerni njezinim proizvodima svih ovih godina. Svoju vezu s potrošačima u BiH Podravka brižljivo njeguje kroz razne programe vjernosti i brojne društveno odgovorne aktivnosti i projekte. Potpora potrošača u Bosni i Hercegovini dokaz je da, kad se radi od srca, to se pamti i voli.

Panel „Personalizirana prehrana – Kako biti zdrav i uživati u hrani“ dijelom je programa planiranog za 7. travnja, a panelu će svoj doprinos dati Mišel Tokić, Podravkin gastro promotor, zajedno s Nevenom Pandžom, mag. nutr.; Nevenom Ćorić, mag. preh. teh. spec. nutr. i Slavenom Vicom, fitness trenerom.