Novosti

S NLB Bankom do najnovijih Apple uređaja po boljoj cijeni


NLB Banka Sarajevo je, u suradnji sa Mekline-om, autoriziranim prodavačem Apple proizvoda, omogućila svim ljubiteljima ovoga brenda popust na najnovije uređaje svjetski renomiranog proizvođača.

Ukoliko platite jednom od NLB Visa ili Mastercard kreditnih kartica, ostvarujete popust na slijedeće proizvode:
– 20% na Apple Watch 41mm
– 20% na Apple Watch 45 mm
– 30% na Apple Airpods 3

Popust je validan kako na web shopu, tako i u prodavnicama, a postoji mogućnost plaćanja na rate do 24 rate na POS uređajima u prodavnicama.

Sve kreditne kartice su internacionalne kartice koje pružaju maksimalnu fleksibilnost kroz set pogodnosti, poput odgođenog plaćanja i mogućnosti kupovine na rate. Pored toga, kartice su zaštićene sa 3D secure uslugom, koja osigurava bezbjednije plaćanje na internetu.

Najnoviji model Apple Watch serije 7 dolazi sa najvećim i najnaprednijim zaslonom do sada. Otporniji na pukotine i prašinu što ga dodatno čini najizdržljivijim Apple Watch-om. Ima do 33% brže punjenje i dolazi u 5 različitih boja.

Uz Apple Watch serije 7 budite konstantno povezani.

Uz AirPods 3. generacije osjetite udobnost tokom nošenja i prepustite se uživanju u kristalno jasnom zvuku. Prilagodljivi EQ automatski prilagođava muziku vašim ušima. Mikrofoni okrenuti prema unutra otkrivaju ono što čujete, a zatim prilagođavaju niske frekvencije, kako bi pružili bogate detalje u svakoj pjesmi. Prekriven posebnom akustičnom mrežicom ugrađeni mikrofon u svakoj slušalici smanjuje šum vjetra kada ste u razgovoru tako da se vaš glas čuje jasno i glasno.

Sve dodatne informacije možete dobiti na adresi Obala Maka Dizdara br.3 (Zgrada Akademije likovnih umjetnosti u Sarajevu), pozivom na broj 033/550-985 ili uputiti mail na adresu [email protected].
Više o kampanji na www.nlb-fbih.ba/apple