Rješenja koja ćemo predstaviti na webinaru 13. aprila 2022. su „lokalna pamet“ izgrađena na najboljoj svjetskoj tehnološkoj platformi. Iskustva kompanija na lokalnom tržištu omogućuju prilagođenost rješenja lokalnom tržištu u pogledu cijene i legislative.

Prezentirat ćemo Oracle Analytics alat koji je namijenjen srednjim i velikim kompanijama i omogućuje analizu podataka iz različitih izvora u realnom vremenu. Pokazat ćemo vam kako na brz način, uz svega nekoliko klikova, možete objediniti vlastite podatke sa drugim izvorima i uz pomoć vještačke inteligencije predvidjeti buduće trendove i izaći iz reaktivnog u proaktivni model planiranja poslovanja.

Također ćemo predstaviti dvije aplikacije lokalnog partnera za Supply Chain Management. Planiranje i optimizacija ruta i skladištenja robe može izrazito podići efikasnost, upravljivost i smanjiti cijenu poslovanja. Vještačka inteligencija je sadržana unutar samih aplikacija i one automatski uče i prilagođavaju se vašem poslovanju.

Dođite i uvjerite se kako vam spoj lokalne pameti i svjetskog lidera u softverskoj industriji može pomoći da svoje poslovanje podignete na višu razinu.

Prijavi se na link: https://digital.poslovnenovine.ba/oracle/

ZOOM: Kako uz pomoć vještačke inteligencije predvidjeti buduće trendove i izaći iz reaktivnog u proaktivni model planiranja poslovanja. (viewstripo.email)