Tema u fokusu

Trebaš li networking? Pridruži se bonitetno pouzdanim partnerima u Međugorju


Želite li biti dio uspješnih, bonitetno pouzdanih privrednika? Znate li da čak 531 bonitetno pouzdana kompanija posluje u Hercegovačko-neretvanskom kantonu? Imponzantan broj, zar ne?!

Na području Hercegovačko-neretvanskog kantona poslovalo je 531 bonitetno pouzdana kompanija. Ostvarile su prihod od preko 149.799.682 KM, pokazuju podaci bonitetne agencije LRC. Upravo taj podatak predstavlja adekvatan povod da dođemo u Hercegovinu i predstavimo platformu koja će Vam olakšati put dolaska do bonitetno pouzdanih kompanija kao potencijalnih klijenata ili poslovnih partnera.

Poslovne novine i LRC, članice LRC Grupacije organizuju još jedan B2B susret bonitetno pouzdanih partnera u biznis svijetu, u sklopu projekta „Pouzdanost”. Projekat se realizuje u saradnji sa partnerima: ASA Banka, Vanjskotrgovinska komora BiH te specijalnim Porsche BH.

Osjetite li potrebu za za umrežavanjem?

Pridružite nam se u prirodnom ambijentu „Herceg Etno selo Međugorje”, već 28. aprila u 12 sati.

S obzirom da je ova godina u znaku uspješnih poslovnih priča i 50 godina postojanja i poslovanja Poslovnih novina, ovaj B2B susret učinit ćemo drugačijim. Predstavit ćemo Vam publikaciju „Pouzdanost 2021”, koja osim uspšješnih poslovnih priča sadrži i izlistane čak 3000 bonitetno pouzdane kompanije u BiH i ne samo to, tu je i bonus od TOP 700 IT kompanija u regionu.

Ne zaboravite, pouzdanost je brend!

Zašto ne predstavite svoj biznis?

Iskoristi snagu projekta, dođi, predstavi svoj biznis i poslovanje, ponudi se klijentima i obogati mrežu poslovnih kontakata, redovnih platiša.

Za učešće i više informacija kontaktirajte nas: 033 568 811; [email protected].

Pisala: Nermana Suša