Tema u fokusu

B2B susret u Međugorju: Bogatiji za nove pouzdane kontakte


Poslovne novine i LRC, članice LRC Grupacije, zajedno sa ASA Bankom, Volkswagenom, Vanjskotrgovinskom komorom BiH i Privrednom komorom F BiH okupili su 30 kompanija i preko 50 gostiju, predstavnika i uposlenika kompanija.

Ugodan ambijent Etno sela „Herceg” u Međugorju i lijepo vrijeme plodonosno su uticali na razvoj samog b2b susreta.

Skup su pozdravili predstavnici Grada Mostara i općine Posušje, koji su izrazili zadovoljstvo što prisustvuju jednom ovakvom događaju te su se ponudili privrednicima kao podrška u poslovanju. Bili su na raspolaganju za sva privredna pitanja.

Kompanija MRM d.o.o. Mostar, distributer Volkswagen automobila, izložila je novo električno vozilo te su iskoristili priliku da predstave poslovanje i upoznaju se sa potencijalnim klijentima i poslovnim partnerima.

Predstavljali su se i predstavnici kompanija: UNIQA osiguranje, Schenker, Triglav osiguranje, DHL Global Foewarding, Iskraemeco, Gebrüder Weiss, Sicon SAD, Nuić, Ekon Immogroup i Forspace Solutions.

Neke od navedenih kompanija već drugi put prisustvuju ovakvom događaju i naglasili su kako svaki put dođu na neku novu ideju i zajednički obogaćuju privrednu naše zemlje. Kazali su kako im ovakvi susreti olakšavaju prepoznavanje dobrih platiša jer u poslovnom svijetu ne vrijedi vrijeme trošiti na pogrešne korake.

Tokom jednosatnog upoznavanja i predstavljanja sa prisutnima su se upoznali i predstavnici kompanija: Alarm Gross, Femis, G3 Spirits, Hercegovinavino i Media Mega Hospital Complex.

Ovom prilikom kompaniji Triglav Fondovi uručen je certifikat bonitetne pouzdanosti.

Iz ove B2B priče koja je nastala u okviru pojekta Pouzdanost, izašli smo bogatiji za nove pouzdane kontakte s kojima vrijedi sarađivati i graditi uspješne poslovne priče.

Ukoliko se i Vi želite uključiti u netvorkanje, iskoristite prvu sljedeću priliku: https://digital.poslovnenovine.ba/konferencija-2022/?utm_source=Klix.ba&utm_medium=Clanak

Pisala: Nermana Suša