Tema u fokusu

EEshop proslavlja prvi rođendan i za vas je pripremio sjajne popuste


Uvodeći tehnološke novitete i unapređujući segmente poslovanja EuroExpress brza pošta je u vanrednim okolnostima pandemije izašla u susret svojim korisnicima i izradila online platformu EEshop, te na taj način omogućila brzu, jednostavnu i sigurnu kupovinu proizvoda različitih brendova i kategorija na jednom mjestu.

EEshop ima ponudu raznovrsnog asortimana koji obuhvata 12 kategorija: sve za vozila, mobilni uređaji, kompjuteri, tehnika, moj dom, industrija, odjeća i obuća, nakit i satovi, muzička oprema, ljepota i zdravlje, igračke i ostalo.

U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći veliki izbor proizvoda za različitu namjenu, a najveća prednost je što samo u par klikova možete obaviti pouzdanu kupovinu iz udobnosti vašeg doma.

Povodom prvog rođendana EEshop je u maju mjesecu pripremio rođendanske akcije i popuste na odabrani asortiman kako bi zadovoljili potrebe svih uzrasta i generacija. Kupovina putem EEshop-a je praktična i potpuno bezbjedna, te sa lakoćom možete naručiti željeni artikal.

Pored bogate ponude online shop omogućava korisnicima da otvore svoje online prodavnice potpuno besplatno. Nakon čega korisnici imaju mogućnost besplatne promocije na virtuelnom oglasnom prostoru a u cilju povećanja prodaje.

Proslavljajući prvu godinu uspješnog poslovanja EEshop nastavlja da prati trendove, proširuje asortiman kvalitetnih proizvoda i uvodi inovacije kako bi korisnicima pružili najkvalitetniju uslugu online prodaje i kupovine.

Uvjerite se i sami u kompletnu ponudu i brojne prednosti koje vam nudi EEshop, a sve informacije o ovom vrhunskom online shop-u možete pronaći na www.eeshop.ba