Novosti

Prijavite se na ViennaUp i povežite svoj startup sa korporacijama i investitorima


U sklopu business festivala ViennaUP´22 koje će se održati od 27. maja do 3. juna u Beču, ali i u online formatu, startupi na posebnom događaju 31. maja imaju mogućnost umrežiti se sa korporacijama te potencijalnim investitiorima.

Connect Day nije, kako su saopćili organizatori, tipičan buyer meets seller događaj, već se fokusira na kompanije koje traže inovativne startup proizvode i usluge. Osim toga, Connect Day omogućuje odabranim startupima da stupe u kontakt sa investitorima koji se fokusiraju na ulaganja u ranoj fazi i VC (rizični kapital).

Na panelu Opening & Open Vienna (10 – 11 sati) zainteresovani mogu saznati sve o Beču kao poslovnoj lokaciji te o prednostima koje postoje za međunarodne kompanije. Na radionici Establishing and funding in Vienna/Austria” (11 – 12 sati) mogu čuti, kako je navedeno, sve o aktuelnim mogućnostima finansiranja u Beču i Austriji, kao i dobiti savjete stručnjaka za finansiranje.

ViennaUP povezuje startupe, korporacije i investitore

Svi zainteresovani mogu se registrovati na početnoj stranici događaja www.connectday.at. Učešće je besplatno.

Osmodnevni program festivala ViennaUP’22 privući će prvenstveno međunarodne, ali i austrijske startupe, organizacije, tehnološke entuzijaste, investitore i vizionare. Zainteresovani mogu učestvovati na pojedinačnim događajima poput Smart City Summita, konferencija Lead Today – Shape Tomorrow ili Impact Days u Beču ili online.

Sve informacije kao i program događaja pronađite na www.viennaup.com.

Klix.ba