Novosti

Na Ilidži otvorena preuređena dm prodavnica


U TC Grand Centar na Ilidži danas je otvorena preuređena dm prodavnica u kojoj su, uz brojne pogodnosti i iznenađenja, kupci mogli potražiti željene proizvode iz bogatog dm asortimana. Preuređeni prodajni prostor od sada je veći za približno 100 kvadratnih metara i nudi još ugodniji osjećaj kupovine proizvoda za cijelu porodicu, od onih iz segmenta njege i ljepote, zdrave ishrane, proizvoda za održavanje higijene domaćinstva do asortimana za bebe i djecu, a u sklopu kojeg je proširena ponuda igračaka za bebe.

Svim kupcima na dan otvorenja prodavnice dm je poklanjao ceker, dok je one koji su obavili kupovinu u vrijednosti od 30 KM ili više, na kasi čekao mali znak pažnje, te dm peškir za kupovinu u vrijednosti od 70 KM. Osim navedenih pogodnosti, dostupnih na dan otvorenja dm je za sve kupce pripremio popust na ukupnu kupovinu od 15% a koji traje do 28.5.2022.

Udruženju „Budućnost“ uručena donacija u vrijednosti od 5.000 KM

Povodom ponovnog početka rada preuređene dm prodavnice, na istoj adresi – Butmirska cesta 14., dm je podržao lokalnu zajednicu uručivši donaciju u vrijednosti od 5.000 KM za unapređenje rada Udruženja „Budućnost“, koje okuplja djecu i mlade, uključujući i one sa poteškoćama u psihofizičkom razvoju, njihove roditelje i staratelje te stručnjake zadužene za stvaranje poticajnog okruženja za obrazovanje i razvoj.

Postojimo od 2010. godine a naše glavne aktivnosti su edukacijsko-rehabilitacijski tretmani i inkluzija, stalna edukacija kako stručnog kadra tako i roditelja te svakodnevno širenje svijesti o autizmu. Svrha našeg postojanja je da obezbijedimo djeci ono što je im je neophodno da bi usvojili znanja, razvili vještine i navike koje će uticati na razvoj zdravih i produktivnih ličnosti. Zahvaljujemo se kompaniji dm na donaciji, koju ćemo iskoristiti za nabavku specifične opreme za rad sa djecom s poteškoćama u razvoju“, izjavila je Dževida Sulejmanović, predsjednica Udruženja za podršku djeci i roditeljima „Budućnost“.

U ime kompanije dm, donaciju je uručila Ruzmira Muratbegović, menadžerica prodajnog područja i tom prilikom izjavila: „Društvena odgovornost kompanije dm ogleda se i u kontinuiranoj podršci lokalnoj zajednici, tako da svako širenje ili unapređenje dm prodajne mreže prate aktivnosti podrške udruženjima i institucijama koje djeluju u smjeru razvoja i napretka našeg društva. Današnjom donacijom Udruženju „Budućnost“ želimo podržati njihova nastojanja da omoguće puni razvoj potencijala djece i omladine.“

Vrijedna nagradna igra do 2.6.2022.

U bogatom asortimanu ove preuređene dm prodavnice kupcima je u ponudi široka paleta proizvoda dostupnih po UVIJEKPOVOLJNO cijenama. Također, osim navedenog dm active beauty program kupcima nudi mnogobrojne pogodnosti.

Kupce će posebno obradovati mogućnost učešća u nagradnoj igri koja će trajati do 2.6.2022., a u kojoj najsretniji mogu osvojiti vrijedne nagrade. Prva nagrada je bicikl Trek MTB Marlin 4, druga nagrada je mobitel Xiaomi Redmi 9C, dok preostali fond nagrada čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 25 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice u TC Grand Centar na Ilidži, na adresi Butmirska cesta 14, je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat, a nedjeljom od 10:00 do 20:00 sati.