Novosti

Freelancing tema ‘Code On Meetupa’


Na “Code On Meetupu Vol. 31: Freelancing Freedom”, koji će se održati u četvrtak, 23. juna, u Mostaru govorit će se o temi freelancinga.

Pojam freelancing već odavno nije nepoznanica u BiH, a broj pojedinaca koji svoju karijeru grade upravo kroz samostalne angažmane sve je veći. Ovaj stil profesionalnog života omogućava svakom pojedincu da bude sam svoj šef te da unovči svoj talent i vještine, a svoje vrijeme organizira prema vlastitom rasporedu. Ipak, ovaj stil života sa sobom nosi i određene izazove i nedostatke, ali nesumnjivo pruža mogućnost vlastitog razvoja i ostvarivanja vlastitih planova“, priopćeno je iz INTERA-e.

Na meetupu će svoje iskustvo sa sudionicima podijeliti Najra Krvavac Perišin, stručnjakinja za strateške komunikacije i odnose s javnošću s više od 20 godina iskustva.

Navode kako će ona u potpuno iskrenom razgovoru podijeliti naučene lekcije kako freelancing može poboljšati profesionalni, ali i privatni aspekt života, o prednostima freelancinga naspram poduzetništva, ali i obrnuto.

Ovo izdanje “Code On Meetupa” Tehnološki park INTERA organizira kroz projekt “Cross Border Coworking Cooperation”, koji je financiran sredstvima Fonda za Zapadni Balkan i Europske unije u okviru poziva za regionalne projektne prijedloge “Support to the Promotion of Civil Society regional activities in the Western Balkans“.

Svi zainteresirani za ovu temu svoje sudjelovanje mogu potvrditi na linku na stranici www.intera.ba, a nakon toga doći u prizemlje zgrade “Ledara” na adresi Kardinala Stepinca bb gdje se nalazi “Code Hub Mostar” u 19 sati.

FENA