Sa vivo 50W vertikalnim bežičnim FlashCharge punjenjem granica više nema vivo svojim korisnicima nudi novo i fleksibilno iskustvo bežičnog punjenja

Sa vivo 50W vertikalnim bežičnim FlashCharge punjenjem granica više nema  vivo svojim korisnicima nudi novo i fleksibilno iskustvo bežičnog punjenja

Sa vivo 50W vertikalnim bežičnim FlashCharge punjenjem granica više nema vivo svojim korisnicima nudi novo i fleksibilno iskustvo bežičnog punjenja

• 50% baterije za 23 minute.1 Snažno 50W vertikalno bežično FlashCharge punjenje2
• Učinkovito zračno hlađenje i inteligentni tihi način rada
• Qi standard podržan uz visoku kompatibilnost za punjenje bežičnih uređaja
• Višestruke zaštite punjenja za sigurnu upotrebu

Kao dio svog progresivnog pristupa tržištu, vivo će lansirati svoj prvi bežični punjač u Europi. Novi vivo vertikalni bežični 50W FlashCharge punjač zadovoljiti će različite stilove života korisnika. Širom svijeta, različiti vivo vodeći modeli, kao što su iQOO 8 Pro, iQOO 9 Pro, X70 Pro+, X Note, X Fold, kompatibilni su sa 50W bežičnim FlashCharge punjačem.

S učinkovitim i fleksibilnim rješenjima za punjenje, naši najnoviji vivo flagship modeli omogućit će korisnicima jednostavno, sigurno i besprijekorno iskustvo punjenja” izjavio je Dušan Kuzmanović, direktor prodaje u predstavništvu kompanije vivo, za područje BiH.

Iskustvo 50W bežičnog FlashCharge punjenja
S novim vivo 50W FlashCharge punjačem, korisnici mogu spustiti svoj mobitel na punjač i podići ga kako bi prestali sa punjenjem baterije, a sve to bez muke sa kablovima. Bežični punjač vivo može biti učinkovit i kao žičani punjač, puneći bateriju do 50% za samo 23 minute. Potpuno punjenje dostiže za samo 50 minuta, što potvrđuju rezultati laboratorijskog testiranja za najnoviji vivo flagship model.

Učinkovito zračno hlađenje i inteligentni tihi način rada
Ugrađeni tihi ventilator velike brzine od 3600 okretaja u minuti radi punom brzinom prilikom punjenja, pri čemu zrak cirkuliše kroz visokopreciznu strukturu zračnog kanala za brzo hlađenje. Noću, 26db Super Silent Mode način rada čini da ventilator radi tiho kao blagi povjetarac, osiguravajući korisnicima dobar san.

Kompatibilan s raznim uređajima za bežično punjenje i podržava Qi standard
Vivo Wireless FlashCharge punjač podržava Qi standard bežičnog punjenja i kompatibilan je s većinom uobičajenih uređaja za bežično punjenje, nudeći snagu punjenja do 15W3. Riječ je o rješenju jedan-punjač-za-sve što će pomoći korisnicima da imaju uredan stol.

Geometrijska estetika spaja tehnologiju s umjetnošću
Vertikalni bežični FlashCharge 50W punjač sadrži dva seta zavojnica iznutra, što znači da se uređaj za bežično punjenje može osloniti na punjač vertikalno ili vodoravno. Zavojnice nude široko područjo djelovanja senzora, a inteligentno otkrivaju i prilagođavaju se položaju uređaja. Ukoliko korisnici trebaju provjeravati poruke ili čitati članke, uređaj mogu postaviti vertikalno na bežični punjač, ​​a prilikom gledanja filmova mogu se odlučiti za horizontalno postavljanje.

Inspiraciju za ovaj novi proizvod vivo je pronašao u tzv. isprepletenim blokovima koje koristi moderna arhitektura. Izvrstan, ali živopisan dizajn kreiran je geometrijskim linijama, matiranim podlogama i mekim svjetlom koje diše. Ugao nagiba od 60° omogućuje korisnicima brzo skeniranje svih dolaznih poruka.

Višestruke zaštite za sigurnost i bezbrižnost
Tokom punjenja aktivno je nekoliko sigurnosnih mehanizama za otkrivanje problema s naponom, strujom i temperaturom, kao i prisutnost metalnih predmeta u blizini. Ukoliko se u bllzini otkriju metalni predmeti kao što su ključevi i kovanice, upali se svjetlo upozorenja, a napajanje se isključuje. Zahvaljujući tome korisnici mogu puniti sigurno i bez brige.

Oznake:

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.