Novosti

Zapošljavaju domaće i međunarodne firme: Otvorena radna mjesta u Sarajevu i Ljubljani


Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.
U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Dio smo M SAN Grupacije, regionalnog lidera u distribuciji IT opreme i potrošačke elektronike, u sistemskoj integraciji, eCommerce rješenjima, prodaji putem interneta, poljoprivrednoj proizvodnji te zelenim tehnologijama…Ukoliko želite postati dio našeg tima, nudimo Vam priliku na otvorenoj poziciji: Voditelj Zelene divizije (m/ž)- e-Mobility, LED rasvjeta, Solarna energija –Sarajevo.

POTREBNE KVALIFIKACIJE: VŠS/VSS ekonomskog ili informatičkog usmjerenja; najmanje 4 godina iskustva u istim ili sličnim poslovima; poznavanje principa managementa i strategijskog upravljanja. Iskustvo u vođenju tima; sposobnost razumijevanja i snalaženja u legislativnim dokumentima, kao i u poslovnoj dokumentaciji i izvještajima; mogućnost financijskog mjerenja i izražavanja očekivanih poslovnih benefita , po predloženim programima, projektima i procedurama; da posjeduješ i razvijaš „Big picture“ i razumijevanje poslovanja uopće…

DEKRA je osnovana u Sarajevu od strane društva DEKRA Arbeit GmbH iz Stuttgarta, a dio je velikog internacionalne korporacije DEKRA SE. U Bosni i Hercegovini poslujemo od 2006. godine. Specijalizirani smo za područje savjetovanja na području ljudskih potencijala i istraživanja tržišta.

Za potrebe proširenja internog tima tražimo odgovornu, motiviranu i iskusnu osobu spremnu za nove izazove na poziciji: Stručni saradnik za obračun plata i HR administraciju (m/ž), Sarajevo. POTREBNE KVALIFIKACIJE: najmanje SSS ekonomskog smjera; najmanje 3 godine iskustva na poslovima administracije i obračuna plaća; odlično poznavanje engleskog jezika; izuzetnu opredjeljenost za timski rad i otvoren pristup; dobro razvijene analitičke sposobnosti, tačnost i preciznost u obavljanju posla; izuzetne komunikacijske sposobnosti; vozačku dozvolu B kategorije; iskustvo rada u računovodstvenom programu.

Roughton International, a British consulting firm specialising in infrastructure projects, is looking for an

Office Assistant for its representative office in Sarajevo. Requirements: candidates with up to 3 years work experience, preferably in similar positions; fluency in English ; excellent IT skills (advanced use of Office365 suite); proven organisational skills.

Raycap je uspješna međunarodna kompanija koja se bavi proizvodnjom varistora, gasnih odvodnika i prenapona. Kompanija ima dvije lokacije, u poslovnoj zoni Stegna u Ljubljani i u poslovnoj zoni u lokaciji Komenda. Zbog uspješnog poslovanja na međunarodnim tržištima i akvizicije novih projekata, pozivamo Vas da se pridružite našem timu na poziciji Proizvodni radnici PR (m/ž). Mjesto rada: LJubljana / Komenda, Slovenija. POTREBNE KVALIFIKACIJE: radno iskustvo u proizvodnji i ručne vještine su poželjno; tačnost i ozbiljnost u radu; spremnost za rad u više smjena.

MAG Vizija: Bezbjedna i sigurna budućnost za muškarce, žene i djecu pogođenu oružanim nasiljem i sukobom. MAG Misija: MAG spašava živote i gradi budućnost radeći s drugima na povratu sukobom kontaminiranog zemljišta, kako bi se smanjio svakodnevni rizik od smrti ili ozljede civila, te za stvaranje bezbjednih I sigurnih uvjeta za razvoj područja. Kao dio MAG-ove posvećenosti zaštiti, ovo radno mjesto podliježe provjeri referenci prije nego što se potvrdi ponuda za zaposlenje. Naziv pozicije: Deminer – 7 izvršilaca. Mjesto rada: Sarajevo. Uslovi zaposlenja: probni rad u trajanju od 3 mjeseca; ugovor na određeno vrijeme sa mogućnošću produženja. POTREBNE KVALIFIKACIJE: SSS; potrebne BHMAC akreditacije i aktivno ovlašenje; sposobnost i spremnost na putovanje – vozačka dozvola “B” kategorije.

Biznisinfo.ba