Tema u fokusu

Jedna kartica koja svijet približava vama


Za poslovno putovanje ili potpuni ugođaj na odmoru potrebna vam je samo vaša Mastercard Premium kartica jer Mastercard osluškuje potrebe svojih korisnika, te kao i uvijek tu je da svaki doživljeni trenutak učini neprocjenjivim i poveže korisnike sa njihovim strastima. Korisnik Mastercard Premium platnih kartica izdatih u Bosni i Hercegovni, na raspolaganju ima čitav set pogodnosti pažljivo kreiranih tako da pojednostave i uljepšaju svaki korak tokom putovanja.

Putujete poslovno ili privatno na raspolaganju vam je korištenje usluga Biznis klubova na aerodromoma u Beogradu, Sarajevu i Beču koje je veoma jednostavno za Mastercard Premium korisnike. Kako biste uživali u prednostima nije vam potrebna nikakva rezervacija već je dovoljno da pokažete Vašu Mastercard Premium karticu (sa oznakama Gold, Platinum, World, World Elite i World Business) uz važeću boarding kartu ili pasoš i sačekajte svoj let u komforu biznis kluba.

Kao korisnik Mastercard Premium kartice, imate pristup usluzi Brzi prolaz koja vam omogućava da putujete jednostavno i krećete se brže na preko 60 aerodroma širom svijeta. Jednostavno rezervišite unaprijed uslugu brzog prolaza aerodromskih kontrola i ostvarite pristup posebnoj traci koja vas vodi direktno na punkt za dostupnu aerodromsku provjeru, što znatno ubrzava cjelokupan proces čekiranja za let. Ponuda važi za sve Mastercard Platinum, World Elite i World Business kartice izdate u BiH.

PressReader je globalni, digitalni kiosk koji obezbjeđuje besplatan pristup najboljim domaćim ili stranim novinama i časopisima, iz svih oblasti, na 64 jezika i iz 127 zemalja širom svijeta, u isto vrijeme kada ta izdanja stižu na kioske. Zabavite se, informišite i razonodite bez nošenja kilograma papira sa sobom! Pogodnosti mogu iskoristiti korisnici Gold, Platinum, World, World Elite i Business kartica izdatih u BiH.

Digital Bodyguard predstavlja cijeli bezbjedonosni tim u aplikaciji na vašem telefonu koji vas obavještava o bilo kakvim rizicima, uz odgovarajuće bezbjednosne savjete kako da ih izbjegnete, o lokaciji na kojoj se nalazite, bilo da je to kod kuće ili u inostranstvu, a usluga je dostupna za Gold, Platinum, World, World Elite i Business kartice.

Na kraju, dok ste na putovanju ne zaboravite na Mastercard Travel Rewards, program osmišljen tako da otvara vrata prestižnih svjetskih butika, hotela, spa centara, restorana i mnogih drugih sadržaja. Bilo da tražite nešto jedinstveno ili neku posebnu ponudu za destinaciju za odmor, kada kupujete Mastercard Premium karticama sa oznakama Mastercard Gold, Platinum ili World Elite, ostvarujete automatski povrat novca.

Mastercard Travel Rewards program obuhvata preko 300 različitih ponuda u preko 30 zemalja širom svijeta, kojima su se sada pridružili i korisnici premium kartica koje su izdate u BiH, Srbiji i Crnoj Gori. Ovim pogodnostima obuhvaćeno je preko 75 miliona korisnika Mastercard kartica. Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne su tokom cijele godine putem platforme https://mtr.mastercardservices.com/bs preko koje se korisnici kartica mogu informisati o novim destinacijama i ponudama.

Uz pogodnosti i izbor plaćanja na atraktivnim lokacijama ili prilikom kupovine omiljenih brendova korisnicima premium kartica pruža se prilika da ponovo otkriju zadovoljstvo putovanja na svoje omiljene destinacije i tom prilikom spoje ugodno sa korisnim i to sve kroz jedinstveni program program za premium korisnike. Stavljajući uvijek na prvo mjesto beskompromisnu sigurnost digitalnih transakcija, vrhunski Mastercard bezbjedonosni procesi štite korisnike, kako na fizičkim mjestima plaćanja, tako i u online okruženju.