Veliko otvorenje najvećeg Baby Centra u Sarajevu u Importanne centru

Veliko otvorenje najvećeg Baby Centra u Sarajevu u Importanne centru

Godinama osluškujući potrebe roditelja i njihovih mališana, Baby Centar je izrastao u jedinstven, prodajno-edukativni centar i postao jedno od omiljenih mjesta djeci do školskog uzrasta, njihovim roditeljima ali i brojnim trudnicama i dojiljama.

“Sretni što smo tokom svih ovih godina uljepšavali živote brojnim mamama, trudnicama i našim dragim mališanima, odlučili smo se da našim vjernim kupcima ponudimo još jedno mjesto sigurne i kvalitetne kupovine. Ponosni smo jer smo u korak sa svjetskim trendovima, educiramo i kontinuirano uvodimo novitete kako bismo uspješno zadovoljili i najzahtjevnije kupce. Zabava koju pripremamo je mali znak zahvalnosti svim prijateljima Baby Centra koji su uz nas i koji nas vjerno prate ali i poziv na druženje onima koji će to tek postati. Pozivamo sve roditelje i mališane da nam se pridruže na proslavi otvorenja našeg najvećeg prodajnog centra i podijele sa nama sreću kao što su to i do sada radili. Jer naš najveći uspjeh je vaše zadovoljstvo i osmijeh najmlađih”, istakli su organizatori.

Proslava povodom otvorenja je u subotu 17.12. od 13:00 do 15:00 sati u Importanne centru. Novootvoreni Baby Centar je za sve svoje kupce obezbijedio 20% popusta na kompletan asortiman, popust će važiti i subotu i nedjelju. Također, svakog kupca koji obavi svoju kupovinu 17.12. očekuje poklon iznenađenje.

Najmlađe će zabavljati animatori s kojima će se moći družiti i uživati uz muziku i ples, facepainting i fantastičnu mađioničarsku predstavu.

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.