Naslovnica Dešavanja BBI banka uvodi nove usluge: Digital Smart bankomati širom BiH, pored isplate...

BBI banka uvodi nove usluge: Digital Smart bankomati širom BiH, pored isplate moguća i uplata novca

Bosna Bank International (BBI) pustila je u rad više od 20 potpuno novih digitalnih višenamjenskih bankomata – sa ekranima koji reaguju na dodir i koji su dostupni na više lokacija širom BiH.

Instaliranjem bankomata nove generacije, koji su dodatno opremljeni za digitalnu eru bankarstva, Banka korisnicima omogućava jednostavnije i novo korisničko iskustvo. Uz BBI Digital Smart bankomate klijentima je dodatno omogućeno samostalno obavljanje brojnih bankarskih usluga.

Novi uplatno – isplatni bankomati pored postojećih redovnih funkcionalnosti – isplata novca, upit o stanju računa, korisnicima sada omogućava i uplatu novca na tekući račun fizičke osobe/transakcijski račun pravne osobe, kao i brojne druge pogodnosti, saopćili su iz BBI banke.

Za pravna lica, male obrtnike i poduzetnike, uplata dnevnog pazara sa novim uređajima, olakšava sigurno i pouzdano depozitnu funkcionalost.

BBI Digital Smart bankomati sadržavaju personalizovan ekran, putem kojih je jednostavnije obaviti isplatu gotovine, provjeriti stanja svih računa, beskartičnu isplatu novca putem KVIKO aplikacije, izvršiti promjenu PIN-a, ali i interaktivno prikupiti dodatne informacije o aktuelnim ponudama usluga i proizvoda BBI banke.

Stoga obavljanje finansijskih transakcija, kao i pristup informacijama o proizvodima i uslugama u banci, dostupno je 24/7, bez čekanja u redovima, kada god to klijentima najviše odgovara.