Novosti

Poziv za učešće na sajmu turizma u Albaniji uz pogodnosti


Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava poslovnu zajednicu i poziva zainteresovane izlagače da učestvuju na Međunarodnom sajmu turizma Albanije koji će se održati od 06. do 08. aprila 2023. godine u Albaniji.

Organizatori sajma nude posebnu cijenu od 70 EUR/m2 (PDV uključen) za izlagače koji su članovi komora članica Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana (WB6 CIF). Ponuda važi i za bh. kompanije članice VTK/STK BiH, koja je osnivač i članica WB6 CIF.

Sajam turizma je jedinstvena platforma za važne B2B i B2C sastanke, radionice i forume sa različitim temama koje su od značaja za ovu industriju turizma, kako u Albaniji tako i u svim zemljama regiona. Namjenski B2B program će dovesti u Albaniju više od 60 profesionalnih kupaca, zainteresovanih za Albaniju i region.

Predstojeći sajam je 5. izdanje EXPO TURIZMA 2023 i održat će se u međunarodnom izložbenom centru EXPOCITY Albania, te će biti dio “Nedjelje turizma u Albaniji 2023” u organizaciji Ministarstva turizma.

Više informacija o sajmu turizma dostupno je u Brošuri i na linku https://www.expocity.al/en/.