Novosti

Prva Let’s do eCommerce konferencija u Bosni i Hercegovini!


Nije dovoljno samo biti u tijeku sa svjetskim trendovima u Ecommerce industriji – bitno je i naučiti kako ih primijeniti na vlastito poslovanje!

Prva eCommerce konferencija, koja se održava 15. i 16. marta u Hotelu Hills, u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini ponudiće jedinstvenu mogućnost da upoznate kompanije i organizacije koje su ključni igrači na tržištu, i da čujete od najboljih stručnjaka kako se nositi sa trendovima eCommerca i digitalizacije. Ne propustite inspirativne priče uspješnih poslovnih ljudi iz BiH, regije i šire i saznate kako implementirati najnovije tehnološke inovacije u vlastito poslovanje.

“eComm” asocijacija u Bosni i Hercegovini je organizator konferencije uz podršku Vlade Švicarske kroz aktivnosti projekta MarketMakers, NLB Banke, Mastercard, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) i Ministarstva privrede Kantona Sarajevo.

Konferencija će biti prilika da čujete inspirativne priče uspješnih učesnika iz eCommerce industrije, saznate više o tehnološkim rješenjima za online kupovinu, autentičnosti velikih brendova u eCommerce industriji, kao i finansijskom i regulatornom okviru eCommerce industrije.

Započnite prvi dan upoznavanjem sa govornicima kroz program umrežavanja sa učesnicima i učesnicama konferencije. Drugi dan konferencijskog programa je posvećen govorima četiri međunarodna govornika i panel diskusije koje će voditi preko 30 domaćih i regionalnih stručnjaka.
Raluca Bujoreanu, Product Lead iz kompanije Zalando, vodeće evropske online platforme za modu i stil života, podijelit će svoja jedinstvena iskustva sa publikom i pokazati kako se fokusirati na iskustvo kupca i povećati konverziju.

Felipe Alves, COO kompanije Ananas, govorit će o tome kako oni oblikuju novu eru eCommerce industrije na Balkanu. Amir Trokić i Milena Đorić Gudurić, ispred kompanije Mastercard, govore o temama eCommerce u Bosni i Hercegovini i ljudskoj strani tehnologije u eCommerce industriji.

U sklopu panela u partnerstvu sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) o konceptu digitalne ekonomije, e-računima i e-fiskalizaciji će govoriti Valer Pinderi iz Aladini, Marijana Dimitrić iz Sportvisiona, Persa Paić iz Porezne uprave RS/BiH i Nina Angelovska iz eCommerce udruženja Sjeverne Makedonije.

Matjaž Robinšak, direktor istraživanja kompanije Valicon, predstavit će istraživanje eCommerce tržišta u Bosni i Hercegovini, dok će NLB Banka kao konferencijski partner podijeliti iskustva dobre prakse sa prisutnima, te svim učesnicima i učesnicima omogućiti besplatnu integraciju na eCommerce rješenje banke.

Ova konferencija pruža jedinstvenu priliku za razmjenu znanja, inspiraciju i povezivanja sa stručnjacima i stručnjakinjama iz industrije. Ne propustite ovu priliku da se inspirišete, naučite i povećate svoje poslovne vještine.

Rezervirajte svoje mjesto već sada i dođite motivisani i spremni da doprinesete unapređenju e-trgovine u Bosni i Hercegovini.

Članovi i partneri eComm asocijacije u Bosni i Hercegovini ostvaruju prava na popuste na regularne i VIP kotizacije. Za više informacija kontaktirajte na [email protected].
Za više informacija o govornicima i kotizacijama posjetite link: https://konferencija.eCommerce.ba/