Lifestyle

Grand kafa na klik


Grand kafa u saradnji sa kompanijom Beko donosi na tržište potpunu inovaciju – aparat za pripremu domaće kafe. Sa samo jednim klikom pripremiće vašu omiljenu Grand kafu, podjednako dobru kao onu iz džezve. Modernog dizajna, ovaj aparat ne zauzima puno prostora i savršeno se uklapa u svaki enterijer.

Koliko često vam nedostaje onih nekoliko minuta jutarnjeg spremanja kako biste odvojili dovoljno vremena za sebe i popili svoju omiljenu kafu pripremajući se za dan koji je ispred vas. Uživanje u prepoznatljivom mirisu i ukusu od sada se može produžiti uz Aparat za domaću kafu – Grand Kafa koji za 2 minute omogućava pripremu do 3 kafe jednim kuhanjem. Dovoljno je da samo sipate vodu, dodate kafu i pritisnete dugme. Dok aparat priprema vašu pravu domaću Grand kafu, vi se možete posvetiti jutarnjoj rutini, a zvučni i svjetlosni signal će vas obavijestiti da je kafa gotova!

Kapacitet aparata su savršene 3 šoljice bogate ukusom i aromom a zahvaljujući posebnom tehnologijom – CookSense® omogućava precizno zaustavljanje vrenja i stvaranje savršene pjene. Antispill sistem protiv prosipanja ne dozvoljava kafi da iskipi.

Grand kafa je omogućila da se aparat može kupiti po posebnoj akcijskoj cijeni sve do 14.05.2023. ili do isteka zaliha. Da li ćete upotpuniti svoj kuhinjski enterijer i sebi osigurati dodatno jutarnje vrijeme ili nekoga obradovati ovim savršenim poklonom, aparat možete kupiti putem linka Aparat za domaću kafu – Grand Kafa.