fbpx

Lifestyle

Grand kafa je „must have“ proizvod u svim domovima


Grand kafa je prepoznatljiv brend koji karakteriše onaj poznati i miris i ukus omiljenog crnog napitka. Već 19 godina na našem tržištu posluje Atlantic Grand iz Glavičica kod Bijeljine kao najveći domaći proizvođač kafe. Kafa iz ove fabrike se distribuira na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine sa količinom od oko 3.000 tona godišnje. Uz najsavremeniji pogon za proizvodnju kafe, u Grandu radi tim stručnjaka koji obezbjeđuje konstantan vrhunski kvalitet proizvoda Grand kafe. U samo nekoliko godina, zahvaljujući vrhunskom, ujednačenom kvalitetu i originalnosti, Grand kafa je zadobila povjerenje velikog broja ljubitelja kafe i postala brend kafe koji suvereno drži vodeću poziciju na tržištu kafe u BiH i regionu.

Grand kafa proizvodi široku paletu ukusa koja daje potrošačima mogućnost da uvijek pri ruci imaju šoljicu kafe, baš po svojoj mjeri. Bosanci i Hercegovci su najviše privrženi tradicionalnoj kafi i zato je fokus Granda upravo na zadovoljstvu potrošača one prave, domaće, tradicionalne kafe. Brendovi koji se proizvode u fabrici u Glavičicama su Grand Gold – kafa bogatog ukusa i guste pjene kakvu volimo, Grand Strong – kafa jakog ukusa a istovremeno pitka i prave gorčine, idealna kada vam je potrebna dodatna energija. Tu su još i Grand Aroma – kafa izbalansiranog ukusa, pitka i aromatična idealna za popodnevna uživanja i Grand de Luxe – kafa stvorena za konzumente istančanog ukusa, koji od kafe očekuju apsolutno savršenstvo.

Grand kafa je uvijek bila i ostala brend koji spaja i sinonim za kafu koja ima nezamjenjivu ulogu u našem svakodnevnom životu. Uz prepoznatljivu poruku „Hajde da imamo vremena“ Grand kafa podsjeća da se za bitne stvari i ljude koje volimo uvijek može i treba naći malo vremena. Za porodicu, prijatelje, hobije; za stvaranje nezaboravnih uspomena – za sve ono što je zaista važno. I ovogodišnja kampanja slikovito predstavlja jednu porodičnu priču koja naglašava važnost bliskosti, ljubavi i podrške. Glavna tema je odnos djece i roditelja, ono u čemu su se mnogi pronašli.

Nova „Grand porodica” u ovoj kratkoj priči, podsjeća koliko je važna podrška i prisustvo roditelja tokom odrastanja, ali i koliko je za roditelje važno da njihova djeca nađu vremena za njih kada uđu u svijet odraslih. To vrijeme je nezamjenjivo i previše dragocjeno da bismo ga uzimali zdravo za gotovo. Trenuci sreće i uživanja su vrijedniji od bilo čega i zato hajde da imamo vremena za naše najdraže i zajedno sa njima razgovaramo, smijemo se i stvaramo nove uspomene. Odlučite da svakog dana odvojite makar malo vremena za ono što je zaista važno. I onda kada je neophodno da djelić dana ukradete samo za sebe, da saberete misli i presložite prioritete. Pristavite vodu, zakuhajte jednu domaću Grand kafu, prepustite se njenom mirisu i punom ukusu i jednostavno uživajte u tom ritualu koji čine taj trenutak, ali i čitav život ljepšim. Ta jedna savršena šoljica svježe mljevene kafe, bez obzira na to da li je pijete ujutro, popodne, sami ili u dragom društvu, može biti vaša idealna doza mira, opuštenosti i sreće, smijeha i razgovora sa voljenim ljudima. A ako ste u svemu više nego uživali, makar kratko, sa sobom, porodicom i prijateljima, onda je vrijeme iskorišteno na najbolji način.

I zato je Grand kafa „must have“ proizvod u našim domovima jer “Sve nas spaja i miris i ukus”.