Novosti

Izdaje se moderna poslovna zgrada u Sarajevu od 600m2


Izuzetna, moderna poslovna zgrada je upravo postala dostupna na tržištu nekretnina u Sarajevu. Na izvrsnoj lokaciji, sada možete iznajmiti predivnu poslovnu zgradu površine 600 kvadratnih metara, upotpunjenu prostranom terasom od 180 kvadratnih metara, kao i 12 parking mjesta za vaše klijente i zaposlene.

Ovaj impresivan poslovni prostor je raspoređen na tri nivoa, po 200 kvadratnih metara svaki, pružajući vam dovoljno prostora za prilagođavanje poslovnim potrebama. Ne samo da možete koristiti ovaj prostor za kancelarije, već također možete stvoriti produktivno radno okruženje koje će odražavati vašu viziju i stil.

Jedan od ključnih atributa ove poslovne zgrade je krovna terasa površine 180 kvadratnih metara. Ova prostrana terasa pruža mogućnost za opuštanje na otvorenom, organiziranje sastanaka na svježem zraku i stvaranje inspirativnog radnog prostora koji će potaknuti kreativnost i produktivnost.

Opremljen najmodernijim sistemom grijanja i hlađenja, koji koristi toplotne pumpe, ovaj poslovni prostor osigurat će vam ugodnu radnu atmosferu tokom cijele godine, bez obzira na vremenske uslove vani. Vaši zaposleni će moći raditi u udobnosti bez obzira na godišnje doba, dok će klijenti biti impresionirani profesionalno uređenim prostorom.

Minimalni period zakupa za ovu izvanrednu poslovnu zgradu je 36 mjeseci.

Predviđeni završetak izgradnje objekta je 1. juli 2023. godine.

Zainteresovani ste za ovu jedinstvenu priliku? Imate dodatna pitanja ili biste željeli rezervisati termin za pregled poslovnog prostora?  Više informacija možete dobiti kod Agencije Metriq na broj telefona 063 299 977.