Nekretnine

Agencija MetriQ započinje poslovnu saradnju sa Compact Investom na projektu Sarajevo Waves 4


MetriQ – Agencija za nekretnine i Compact Invest potpisali su Ugovor o saradnji, označavajući početak saradnje na dugo očekivanom stambeno-poslovnom kompleksu Sarajevo Waves 4.

Sarajevo Waves 4 predstavlja moderni koncept života, kombinirajući savremenu arhitekturu, zelene površine, visokokvalitetnu izgradnju i odličnu lokaciju. Smješten u praktičnom i mirnom okruženju, ovaj kompleks pruža stanarima jednostavan pristup svim potrebnim sadržajima, istovremeno im pružajući mirno utočište od gradske vreve.

MetriQ Agencija za nekretnine ističe se svojom posvećenošću pružanju vrhunske usluge kupcima. U sklopu ovog partnerstva, agencija će omogućiti domaćim i inozemnim zainteresovanim kupcima da na jednom mjestu dobiju sve potrebne informacije i po potrebi, prođu postupak za kredit s samo jednim odlaskom u banku radi potpisivanja ugovora. Ova usluga značajno će olakšati proces kupovine stana, čime će kupci uštedjeti vrijeme i trud.

Također, putem aplikacije Metriq.ba, agencija će redvno informisati preko 7.000 registrirovanih korisnika o prednostima i pogodnostima kupovine stana u kompleksu Sarajevo Waves. Kroz ovu platformu, kupci će biti u toku sa najnovijim informacijama, posebnim ponudama i događanjima vezanim uz ovaj projekt.

Koje pogodnosti kupci dobivaju bez dodatnih troškova?

Kupovinom stana, kupci postaju vlasnici garažnih mjesta u istom objektu. Također, u cijenu su uključene sve pravne usluge koje obuhvaćaju predbilježbu, uknjižbu i oslobađanje od poreza kod nadležnih organa. Notarski troškovi predugovora, ugovora i aneksa za kupljenu stambenu jedinicu također su pokriveni. Svaki stan je opremljen savremenim sistemom grijanja i hlađenja koji se temelji na Samsung toplotnoj pumpi, uz modernu talijansku oblogu za toplotne pumpe, kao i smart sistem upravljanja.

Dodatno, u cijenu su uključeni troškovi priključka električne energije od 10-12 KW, priključka vodovoda, kanalizacije i interneta za svaku stambenu jedinicu.


Zainteresovani ste za ovu jedinstvenu priliku? Imate dodatna pitanja ili biste željeli rezervisati termin za sastanak.
Više informacija možete dobiti kod Agencije Metriq na broj telefona 063 299 977 ili na www.metriq.ba.