Novosti

Otvorena preuređena dm prodavnica u TC Bingo u Lukavici


U TC Bingo u Lukavici, na adresi Vojvode Radomira Putnika bb, sa radom je počela preuređena dm prodavnica. U osvježenom prodajnom prostoru koji od danas nudi još ugodniji osjećaj kupovine kupci mogu potražiti željene proizvode iz bogatog dm asortimana kojeg čine: proizvodi za njegu i ljepotu, bebe i djecu, za održavanje higijene domaćinstva, dok svi oni koji vode računa o zdravoj ishrani za sebe i svoju porodicu mogu potražiti brojne proizvode bio porijekla.

Upravo su široki dm asortiman, ugodna atmosfera prodajnih objekata te ljubazno osoblje vodeći razlozi zašto kupci vole kupovinu u dm-u, dok je dodatni motiv činjenica da su svi proizvodi dostupni po UVIJEKPOVOLJNO cijenama. Uz jednostavno korištenje aplikacije ‘Moj dm’ i dm active beauty programa lojalnosti kupovina u dm-u donosi i dodatne uštede.

Tri dana 15% popusta na ukupnu kupovinu

Povodom ponovnog početka rada ove preuređene dm prodavnice za sve kupce dm je priredio brojne poklone, popuste i iznenađenja.

Tako je za svaku kupovinu dm poklanjao ceker, dok je sve kupce za potrošenih 30 KM ili više na kasi čekao mali znak pažnje. Kupcima čiji je račun iznosio 80 KM ili više dm je poklonio peškir za plažu. Osim navedenog, kupci su danas mogli uživati i u uštedama od -15% na ukupnu kupovinu, a ovaj popust moći će iskoristiti i naredna dva dana, tačnije do 29.7.2023.

Za Udruženje „Probudi se“ donacija u vrijednosti od 5.000 KM

Početak rada preuređene dm prodavnice kompanija dm obilježila je i donacijom od 5.000 KM Udruženju građana „Probudi se“ koje radi na poboljšanju života svih građana. Među vodećim aktivnostima su promocija ravnopravnosti spolova, ekonomsko osnaživanje žena, kreiranje boljih uslova za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih i djece, te ekologija i humanitarni rad.

Naša dugogodišnja želja je da imamo mini pijacu na kojoj ćemo izlagati i prodavati naše proizvode, i to ne samo članovi našeg Udruženja nego i drugi građani koji imaju viška domaćih proizvoda ili se bave rukotvorinama iz hobija. Zato ćemo donaciju usmjeriti na nabavku pagode, koja će poslužiti kao mjesto za mini pijacu. Ukoliko pak ne uspijemo dobiti lokaciju za postavljanje pagoda, alternativa nam je nabavka šivaćih mašina za članice koje se bave izradom rukotvorina i za nabavku repromaterijala za zimnicu, za članice koje se bave poljoprivredom, pojasnila je Roksanda Mičić, predsjednica UG “Probudi se” i zahvalila se dm-u na vrijednoj donaciji.

Donaciju je uručila Ruzmira Muratbegović, menadžerica prodajnog područja i tom prilikom izjavila:Našim kupcima uvijek nastojimo osigurati ugodan osjećaj kupovine i stoga redovno radimo preuređenja i osvježenja naših prodajnih objekata, te nastojimo obogatiti našu ponudu u skladu sa aktuelnim trendovima i potrebama naših kupaca. Kontinuirano ulažemo i u lokalnu zajednicu u kojoj poslujemo, pružajući podršku organizacijama i udruženjima koje različitim projektima unapređuju život u njoj, kao što je to slučaj sa UG „Probudi se“ koje zaista ima širok spektar djelovanja.“

Nagradna igra do 3.8.2023. godine

Povodom početka rada ove preuređene prodavnice svim kupcima dm je priredio i vrijednu nagradnu igru koja će trajati do 3.8.2023. godine. Prva nagrada je Gorenje frižider Side by Side, druga je mobitel Xiaomi Redmi 9c, dok je kao treću nagradu dm osigurao 10 dm poklon kartica u vrijednosti od po 50 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice na adresi Vojvode Radomira Putnika bb u Lukavici je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00, dok su nedjelja i praznici neradni dani.