IT i Tehnologija

Oboji me tako ružičasto! HMD predstavlja novu Pink Nokiu G42 5G


Nakon uspjeha Nokie G42 5G So Purple, HMD, proizvođač Nokia telefona, predstavlja Nokiu G42 5G So Pink. Ovaj trendi ružičasti pametni telefon, vrijednosti ispod 250€ može se popraviti kod kuće i ima bateriju koja traje danima, 5G1 i jasnu trostruku AI kameru za snimanje kroz vaš dan.

Dolazi odmah nakon filma Barbie koji je također obojio svijet u ružičasto. Nokia G42 5G stiže u trendovskoj So Pink boji. Popravljiv je i s 5G vezom tako da možete slikati, dijeliti, kupovati, streamati, sve sa stilom.

Lars Silberbauer, direktor marketinga HMD Globala, doma Nokia telefona, rekao je: “Popravljiva i moderna – nova So Pink Nokia G42 5G ispunjava sve okvire. Djeluje dobro i još bolje izgleda. Zašto bi popravljivo trebalo biti dosadno? Ovaj 5G pametni telefon ima briljantan živopisan dizajn koji će ljudi, nadamo se, cijeniti.”

Izbjegnite skupe kvarove ili život s napuknutim zaslonom tijekom trenutnog porasta troškova života zahvaljujući našem novom So Pink telefonu koji se može popraviti kod kuće s iFixit kompletima DIY već od 24,95€ i praktičnim vodičima za popravak korak po korak. Možete popraviti zaslon, pokvareni priključak za punjenje ili zamijeniti pokvarenu bateriju i stražnji poklopac iz udobnosti vlastitog doma.

Baterija koja traje godinama

Kome trebaju baterije koje jedva traju cijeli dan? Ovaj uređaj ima izvanredne performanse baterije. S nevjerojatnim trajanjem baterije2 od 3 dana, baterija vaše Nokie G42 5G zadržat će 80% svog izvornog kapaciteta nakon 800 punih ciklusa punjenja3 – to je oko četiri godine punjenja i dolazi s 20 W USB-C brzim punjenjem.

Izdržljiv i siguran

Ovo je čvrst uređaj; zaslon je svijetao i jasan sa staklom Gorilla 3 i oznakom IP52 za zaštitu od vode i prašine. Strogo je testiran na izdržljivost na svakodnevne udarce. Stiže s Android™ 13 uz tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja i 2 godine nadogradnji OS-a 4.

AI pametna kamera

Kamera od 50 MP radi s jednim od naših najpametnijih AI slika za snimanje jasnih fotografija, čak i u najtežim uvjetima. Portretni način rada stavlja vašu tačku fokusa u središte pozornosti, dok noćni način rada pomaže pri kvalitetnim snimkama nakon mraka koje se sve mogu vidjeti na HD+ zaslonu od 6,56 inča. A uz OZO 3D snimanje zvuka, vaši videozapisi zvuče jednako dobro kao što izgledaju.

Tako brzo

Dobiti odgovore. Podijelite fotografije. Kupujte, radite i igrajte se – šta god za vas značilo biti online, 5G1 povezivost koju pokreće Snapdragon® 480+ 5G mobilna platforma, brzo vas vodi gdje želite. Uz to, s puno memorije, hrpom prostora za pohranu i pametnom pozadinskom optimizacijom, možete bez problema skakati s jedne aplikacije na drugu.

Nokia G42 5G u So Pink biti ce dostupna krajem godine u 6/128Gb konfiguraciji za pohranu i memoriju vec od 249€.