Energetika

Aluminij Industries na Green Revolution konferenciji: Predstavnik održivog poslovanja i izvoznog uspjeha


Na upriličenoj “Green Revolution – 100 najvećih u Bosni i Hercegovini i regionu” konferenciji, ali i događaju kompanija Aluminij Industries je sudjelovala kao aktivan učesnik. Ovaj događaj okupio je stručnjake, lidera industrije i entuzijaste za održivost kako bi razgovarali o ključnim inicijativama usmjerenim ka transformaciji svijeta prema održivoj, zelenoj i čistoj budućnosti.

– Aluminij Industries je s ponosom sudjelovao na Green Revolution konferenciji, koja je pružila dragocjenu priliku za razgovore i inicijative koje će oblikovati budućnost prema održivom putu. Naša kompanija vidi održivost kao svoju temeljnu vrijednost, a ova konferencija nas je dodatno motivirala i osnažila u našim nastojanjima, izjavila je Dragana Kraljević, voditelj prodaje i nabavke u kompaniji Aluminij Industries d.o.o.

Doprinos i ekspertiza Dragane Kraljević kao panelistkinje dodatno su obogatili diskusije na konferenciji i doprinijeli razmjeni ideja o održivosti i budućnosti industrije. Kraljevićeva je podijelila svoje bogato znanje i iskustvo kako bi podržala inicijative usmjerene prema održivijem svijetu.

Aluminij Industries nije samo aktivno sudjelovao u konferenciji, već i istaknuo svoju ulogu kao pionir u oblasti održivosti. Njihovi inovativni proizvodi su dizajnirani s održivošću, što je jasna potvrda njihove predanosti kao ekološki odgovorne kompanije. Njihov pristup proizvodnji aluminija i drugih materijala nije samo usmjeren na ispunjavanje trenutnih ekoloških standarda, već i na postizanje viših ciljeva održivosti.

Kroz svoje održive prakse, Aluminij Industries pruža pozitivan doprinos zaštiti okoliša i smanjenju ekološkog traga. Njihova posvećenost održivosti nije samo riječima, već se ogleda u njihovim djelima.

Aluminij Industries je spremno preuzeo vodeću ulogu u izgradnji održive budućnosti. Njihova prisutnost na “Green Revolution” konferenciji povrđuje njihovu spremnost da budu dio pozitivnih promjena i inovacija koje će oblikovati budućnost.

Tokom događaja, za najvećeg izvoznika proglašena je upravo kompanija ALUMINIJ INDUSTRIJA d.o.o. Mostar sa izvezenim robama u vrijednosti 900.217.608 KM.

Prema zaključcima, ova kompanija ne samo da razmišlja o budućnosti, već je aktivno sudjeluje u stvaranju bolje i održive budućnosti za sve nas.