Biznis

NRG d.o.o. – Dobitnici prestižnog priznanja na događaju “100 najvećih u BiH i regionu”


U sklopu jednogodišnjeg događaja “100 najvećih u BiH i regionu,” održanog u Sarajevu 21. septembra, sarajevska kompanija NRG d.o.o. ponosno objavljuje svoj uspjeh kao dobitnik prestižnog priznanja. Ovaj značajan trenutak odražava napore, predanost i stručnost tima NRG-a, koji se izdvaja kao lider u oblasti obnovljivih izvora energije i solarnih fotonaponskih sistema “ključ u ruke.”

– Ovo priznanje je izuzetno važno za nas i dokazuje da su naši napori i posvećenost obnovljivoj energiji prepoznati i nagrađeni. Naš tim se ponosi što je doprinio smanjenju emisija i unapređenju energetske efikasnosti kroz izgradnju solarnih elektrana ukupne snage od 10 MW, izjavio je Alen Hodžić, direktor NRG d.o.o. iz Sarajeva.

Hodžić ističe da njihova briga za zaštitu okoliša i promociju održive energetike je bila ključna za postizanje ovog uspjeha. Ovo priznanje ne bi bilo moguće bez predanosti i stručnosti svakog člana njihovog tima.

– Hvala svima koji su podržali naš trud i doprinijeli našem uspjehu. Nastavit ćemo istim tempom raditi na projektima koji stvaraju održivu budućnost za sve nas, zaključio je direktor kompanije Alen Hodžić.

Podsjetimo, NRG d.o.o. se istakao kao lider u oblasti obnovljivih izvora energije i solarnih fotonaponskih sistema “ključ u ruke.” A ovo prestižno priznanje na manifestaciji “100 najvećih” potvrđuje njihovu važnu ulogu u obnovljivoj energiji i njihovu posvećenost stvaranju održive budućnosti za sve nas.