IT i Tehnologija

Obscale iz Srebrenika: Mlada kompanija koja osvaja svijet affiliate marketinga


U današnjem dinamičnom svijetu affiliate marketinga, OBSCALE iz Srebrenika ističe se kao kompanija koja je uspjela iskoristiti ključni trenutak za izravnu interakciju s partnerima i vodećim akterima u industriji. Njihova nedavna ekspedicija u Indiju predstavila je njihova dva brenda, Scale Lead Nutra Affiliate Network i CupidAffiliates Dating Affiliate Network, svijetu affiliate marketinga.

Na početku, Ešef Ćosić, direktor kompanije OBSCALE iz Srebrenika, izrazio je iskrenu zahvalnost za interesovanje za njihovu ekspediciju u Indiju i istakao važnost ovog događanja. “Ovo putovanje nije bilo samo još jedno u nizu, već je predstavljalo ključan trenutak za naša dva brenda, Scale Lead Nutra Affiliate Network i CupidAffiliates Dating Affiliate Network, omogućujući nam da se predstavimo globalnoj zajednici i uspostavimo nove, vrlo važne poslovne veze,” rekao je Ćosić.

Njihov stručni tim je aktivno koristio priliku za razmjenu znanja, učenje iz prve ruke i diskusiju o najnovijim trendovima i inovacijama koje oblikuju budućnost affiliate marketinga. Njihova jedinstvena ponuda u svijetu nutraceutika kroz brend Scale Lead Nutra Affiliate Network privukla je pažnju svojom inovativnošću i stručnošću, dok je CupidAffiliates, usmjeren prema dating niši, istaknuo se svojom specifičnošću.

Ešef Ćosić dalje je istakao: “Bili smo aktivno prisutni u Indiji, što nam je pružilo jedinstvenu priliku za izravnu interakciju s partnerima, klijentima i ostalim ključnim akterima unutar industrije. Naš stručni tim iskoristio je ovu prigodu za razmjenu znanja, učenje iz prve ruke i dubinsku diskusiju o najnovijim trendovima i inovacijama koje oblikuju budućnost affiliate marketinga.

U razgovoru s osnivačem kompanije, saznali smo da kompanija OBSCALE shvaća da je ovo samo početak njihove priče.

“Svjesni smo da je ovo samo početak i da nas očekuje mnogo rada, ali smo istovremeno uzbuđeni i posvećeni neprestanom unapređenju naših usluga, proširenju naše mreže afilijacija i pružanju izvanredne podrške našim partnerima,” naglasio je Ćosić.

Na kraju, ovaj putopis kroz uspon kompanije OBSCALE iz Srebrenika jasno pokazuje da affiliate marketing nudi mnoge mogućnosti za rast i uspjeh. Njihova predanost inovacijama i kontinuiranom unapređenju usluga čini ih ključnim igračem u ovoj brzorastućoj industriji. Budućnost izgleda svijetlo za OBSCALE d.o.o., a njihova priča će nastaviti inspirisati druge na putovanju prema novom poslovnom uspjehu.