Biznis

“Pravi vuk s Wall Streeta” stiže u Zagreb: Posjetite ga na konferenciji Prodajni mindset


Manje od dvije sedmice dijeli nas od jednog od najiščekivanijih poslovnih događaja u regiji, konferencije na kojoj je glavni predavač pravi vuk s Wall Streeta Jordan Belfort.

Na jedan dan, zagrebački Mozaik Event Centar će postati kulisa filma “Vuk s Wall Streeta”, a posjetitelje 17. novembra neće dočekati Leonardo DiCaprio, nego Jordan Belfort, pravi vuk prema čijim je memoarima i nastala poznata hollywoodska uspješnica.

Bivši broker, koji je zbog manipuliranja dionicama kažnjen zatvorskom i novčanom kaznom Jordan Belfort danas je jedan od najpopularnijih, ali i najkontroverznijih svjetskih motivacijskih govornika. U svojim istupima otvoreno progovara o svojem sukobu sa zakonom, nužnosti poslovne etike i cijeni koju je platio, a na konferenciji “The Wolf Strikes Again” će kao glavna zvijezda publici podijeliti ono u čemu je najbolji – kako postati, prodavati i razmišljati kao vrhunski prodavač.

Konferencija “The Wolf Strikes Again” kruna je Prodajnog mindseta, jedinstvenog koncepta evenata, edukacije i networkinga osmišljenog kako bi pomogao u unapređenju prodajnih vještina, iz kojeg stoji već uigrana ekipa – iskusni predavači, komunikatori i edukatori Saša Tenodi i Vedran Sorić uz podršku poznatog poduzetnika Ognjena Bagatina, ujedno i govornici na konferenciji.

“Za Belforta zasigurno možemo reći da je jedan od najboljih, ali ne možemo poricati da ima kriminalnu prošlost, zato je ujedno i kontroverzan govornik o temama prodaje. Međutim, poruka koju želimo prenijeti je da se ne trebamo fokusirati isključivo na negativne strane, nego na ono dobro što nam dobro može ponuditi – a kada je riječ o Belfortu, riječ je o vrhunskom predavaču”, navodi ekipa iz Prodajnog mindseta i zaključuje kako je Belfort jedan od rijetkih koji otvoreno progovara o greškama s kojima se susreo na svom poslovnom i prodajnom putu.

Najiščekivaniji je ovo poslovni događaj u regiji nakon 2007. i posjeta pokojnog Jacka Welcha, jednog od najpoznatijih menadžera 20. vijeka Zagrebu, a osim u dvorani, konferenciju je moguće pratiti i online. Na konferenciji zasigurno neće nedostajati vrhunskih predavanja o najefikasnijim prodajnim vještinama i strategijama, a što se tiče očekivanja, poručuje ekipa iz Prodajnog mindseta, nije riječ o tipičnoj konferenciji, nego o jednom velikom iskustvu.

Više informacija možete pronaći na prodajnimindset.com, a ulaznice je moguće kupiti na entrio.hr.