Biznis

SAL Trans d.o.o. Sarajevo: 26 godina kontinuiranog uspjeha u transportu i specijalnim teretima


SAL Trans d.o.o. Sarajevo, lider u oblasti transporta, utovara i pretovara specijalnih tereta u BiH, s ponosom je obilježio 26 godina poslovanja u 2024. godini.

Kompanija je tokom godina postala ključni igrač na tržištu, a direktor Nedžad Ahmethodžić ističe da su, uprkos izazovima, ostvarili porast prometa i postali ključni partneri renomiranih firmi poput Euroasfalta, Arcelor Mittala, Tvornice cementa Kakanj, MESSER Tehnoplina i drugih.

“Kompanija i dalje pruža vrhunske usluge zahvaljujući stručnom kadru i visokokvalitetnim uslugama, uz dostupnost klijentima 0-24 sata”, ističe Ahmethodžić.

Uz obilježavanje 26 godina poslovanja, SAL Trans d.o.o. Sarajevo planira daljnje povećanje broja klijenata, poboljšanje kvalitete usluga, proširenje voznog parka, uvođenje nove usluge servisa i održavanja vozila za treća lica.

Ahmethodžić ističe misiju kompanije da postane vodeća u svim uslugama prijevoza i pretovara u Bosni i Hercegovini.

“Kroz 26 godina predanog rada i kontinuiranog uspjeha, SAL Trans izgradio je čvrstu poziciju  u transportnoj industriji. Naša posvećenost vrhunskoj usluzi, stručnosti tima i kvaliteti pruženih usluga postavili su nas kao ključnog partnera u poslovanju s velikim brojem kompanija”, zaključujeAhmethodžić.

U 2024. godini, dok obilježavaju jubilej, SAL Trans planira daljnji razvoj kroz povećanje broja klijenata, s posvećenošću ostvarivanju visokih standarda i misijom da postanu vodeća kompanija u svim segmentima prijevoza i pretovara u Bosni i Hercegovini, SAL Trans iz Sarajevo nastavlja graditi svoju uspješnu priču u transportnoj industriji.