Auto

STARline Sarajevo nudi izvanrednu prodajnu akciju za Mercedes-Benz kamione


STARline Sarajevo, ovlašteni Mercedes-Benz partner u Bosni i Hercegovini, sa zadovoljstvom objavljuje posebnu prodajnu akciju za modele Actros 1845 LS i Arocs 1845 LS. Ova ekskluzivna ponuda omogućava kupcima da nabave ove vrhunske kamione po izuzetno povoljnoj cijeni, već od 202.000 KM + PDV, sve do isteka zaliha.

Kao renomirani partner Mercedes-Benz-a, STARline Sarajevo predstavlja najnovije i najpouzdanije kamione na tržištu, a ova akcija omogućava klijentima da iskoriste vrhunsku kvalitetu po izvanrednoj cijeni. Modeli Actros 1845 LS i Arocs 1845 LS su sinonim za performanse, pouzdanost i udobnost, čineći ih idealnim izborom za vaše poslovne ciljeve.

Prednosti Actrosa 1845 LS i Arocsa 1845 LS za specifične Industrije:

Actros 1845 LS:

  1. Izuzetna ekonomska efikasnost: Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, Actros nudi optimalnu potrošnju goriva, što ga čini idealnim izborom za prevoz robe na dugim relacijama.
  2. Napredne sigurnosne karakteristike: Actros je opremljen najnovijim sistemima za aktivnu i pasivnu sigurnost, što osigurava maksimalnu zaštitu vozača i tereta.
  3. Poboljšana udobnost i ergonomija: Ergonomski dizajniran enterijer Actrosa osigurava udobnost čak i tokom dugih vožnji, čime se smanjuje umor vozača.

Arocs 1845 LS:

  1. Izdržljivost i snaga za građevinsku industriju: Arocs je posebno projektiran za teške radne uslove građevinske industrije, sa snažnim motorom i robustnom konstrukcijom koja može izdržati teške terete i zahtjevne terene.
  2. Prilagođenost terenskim uslovima: Arocs je opremljen specijalizovanim off-road sistemima, kao što su pogon na sve točkove i specifične suspenzije, čime se osigurava efikasnost čak i na najizazovnijim terenima.
  3. Fleksibilnost i prilagodljivost: Sa različitim konfiguracijama kabina i brojnim opcijama dodatne opreme, Arocs se lako prilagođava različitim potrebama građevinske industrije.

“Ova akcija predstavlja našu posvećenost pružanju vrhunske usluge i podrške našim klijentima, omogućavajući im da ostvare svoje poslovne ciljeve uz najbolje kamione na tržištu. Modeli Actros 1845 LS i Arocs 1845 LS su već dokazani kao lideri u svojoj klasi, a sada su dostupni po cijenama koje su još pristupačnije. Actros nudi izvanrednu ekonomsku efikasnost i napredne sigurnosne karakteristike, što ga čini idealnim izborom za prevoz robe na dugim relacijama. S druge strane, Arocs je dizajniran posebno za zahtjevne uslove građevinske industrije, pružajući izdržljivost, snagu i prilagodljivost potrebnu za uspjeh, izjavio je Adis Kepeš, generalni direktor kompanije STARline Sarajevo.

Ova prodajna akcija predstavlja izvanrednu priliku za sve kompanije u Bosni i Hercegovini koje traže pouzdane i visokoefikasne kamione za unapređenje svojih poslovnih aktivnosti.  S Actrosom 1845 LS i Arocsom 1845 LS, vaša flota će biti opremljena najnovijom tehnologijom i najboljim performansama koje samo Mercedes-Benz može pružiti.

Ne propustite priliku da osigurate svoj Mercedes-Benz kamion po posebnoj cijeni i podignite svoje poslovanje na novi nivo. Za više informacija o ovoj nevjerojatnoj ponudi, obratite im se putem telefona 061 549 950 ili ih posjetite na adresi Osik 4, Ilidža- Sarajevo.