Najava događaja

U Sarajevu se uskoro održava Repex: Događaj koji oblikuje budućnost maloprodaje


Repex je novo mjesto okupljanja trgovaca maloprodaje, veleprodaje, franšiza, dobavljača, vlasnika i investitora shopping centara i po prvi put u regiji održati će se u konvencijskom centru hotela Hills u Sarajevu 17. i 18. aprila 2024. godine.

Svoje učešće su već potvrdili mnoga poznata imena iz ove industrije kao što su: Decathlon, LC Waikiki, Tommy, Mapic, Cinestar, Fashion & Friends, Bash Burger, Big Chefs, Jysk,Cushman & Wakefield, Confluence, Novaston, Fashion Company, Twister Fun Park, Bingo, Cinestar, Inditex, Beymen, Damat, Ipekyol, i mnogi drugi.

Svi registrovani posjetioci Repexa će putem stranice www.repex.ba moći zakazati direktne sastanke u njihovoj B2B zoni.

Ne propustite priliku da budete sudionik prvog “matchmaking&networking” eventa ovog tipa u regiji i:

  • Upoznajte se sa novim projektima u regiji
  • Spojite se sa potencijalnim primateljima/davateljima franšize, veletrgovcima ili potencijalnim partnerima
  • Pronađite nove lokalne/regionalne dobavljače

Generalni pokrovitelj Repexa je Ministarstvo privrede Kantona Sarajevo koje je prepoznalo važnost i potencijal ovog događaja. Sponzori Repexa su Dresscode i LC Waikiki, a dobio je podršku i partnere i širom regije pa i Evrope.

MAPIC (Francuska) kao jedan od najvećih Retail dođagaja u Evropi će svojim prisustvom zasigurno dati na značaju cijelog događaja. REPEX su podržali i Soysal (Turska) kao glavni organizator ovakve vrste događaja u Turskoj, Accross Magazin (Austrija), kao najpoznatiji magazin za retail industriju u Evropi, Retail SEE (Srbija) kao #1 Retail platforma u Regiji i RegioPlan (Austrija) renomirana konsultantska kompanija, Monri kao Regionalni ekskluzivni partner za kartično plaćanje i Adria Security (BiH).

Za više informacija posjetite repex.ba

Vidimo se na Repexu.