Novosti

Uskoro: Otkrijte sve o Employer Brandingu na nadolazećoj MINI Woman.Comm konferenciji


Woman.Comm Club u partnerstvu s Tershouse-om, najavljuje prvu mini konferenciju posvećenu temi Employer Brandinga. Ovaj događaj održat će se u amfiteatru novog coworking space-a Tershouse-a, koji predstavlja svojevrsni epicentar sarajevske poslovne i kreativne zajednice.

Zašto Employer Branding?

Employer Branding je sve više prepoznat kao ključni faktor u postizanju uspjeha modernih organizacija. Više nije važno samo pitanje privlačenja talentiranih pojedinaca, već i održavanja njihove lojalnosti i angažiranosti unutar kompanije. Izgradnja snažnog poslovnog identiteta putem efikasnog employer brandinga ima dubok utjecaj na različite aspekte organizacije, uključujući reputaciju, angažman zaposlenika i lojalnost klijenata. Naša konferencija ima za cilj istaknuti važnost ovog koncepta i demonstrirati kako pravilno vođenje employer brandinga može biti ključni faktor za dugoročni uspjeh vaše kompanije na tržištu.

Teorijski i praktični prikaz teme

Kroz sjajna predavanja i govornike, konferencija će ponuditi teorijski i praktični prikaz teme. Stručnjaci iz različitih industrija podijelit će svoja iskustva, najbolje prakse i najnovije trendove u oblasti employer brandinga. Sudionici će imati priliku naučiti kako implementirati strategije koje će poboljšati percepciju njihovih kompanija kao poslodavaca.

Novi coworking space Tershouse-a

Ova konferencija bit će održana u novom amfiteatru Tershouse-a na lokaciji Kolodvorska 12. Ovaj event space nudi preko 2000 kvadratnih metara prostora za rad i druženje. Inspirisan berlinskim coworking prostorima, Tershouse nudi jedinstvenu atmosferu koja potiče suradnju i kreativnost.

Ulaznice za konferenciju možete kupiti putem web stranice po cijeni od 100KM+PDV. Za članice Woman.Comm Cluba, ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu.

Datum: 06.03.2024.

Vrijeme trajanja: 09:30 – 15:00

Agenda i popis govornika dostupni su na web stranici konferencije, gdje možete pronaći sve detalje o temama i govornicima.

Woman.Comm i Tershouse s nestrpljenjem očekuju ovaj događaj i vjeruju da će ova konferencija pružiti dragocjene uvide i alate za izgradnju snažnih poslovnih identiteta.

Sve upite vezane za ovaj događaj možete slati na adresu [email protected].