Biznis

Druga kuća restoran & catering: Vaš premium brand za catering


Restoran Druga kuća jedno je od prepoznatljivijih mjesta za ugodan izlazak u našem glavnom gradu i mjesto u kojem se gosti osjećaju baš kao u kakvoj drugoj kući. Ipak, bilo bi prejednostavno reći da je Druga kuća tek običan restoran, kakvih u svakom velikom gradu ima zasigurno mnogo. Ne, iza imena Druga kuća krije se potpuno drugačiji poslovni koncept koji je odavno nadišao sami restoran.


Druga kuća je sjajno mjesto za izlazak sa porodicom i prijateljima i mjesto gdje se hrana priprema ispred vas, u otvorenoj kuhinji, da sva čula uživaju, ali je i sinonim za catering za različita događanja, pa im se obraćaju svi oni koji žele događaj isplaniran i savršen do posljednjeg detalja. Posebno su ponosni na svoj Premium Catering – vrhunsko iskustvo u kulinarskom svijetu.
Drugi za nas kažu da smo najbolji catering u Sarajevu i taj status možemo zahvaliti strasti koja nas pokreće preko deset godina. Strast za hranom i vrhunskim ugođajem i ugađanjem našim klijentima i njihovim dragim gostima, motivira nas da kontinuirano pomjeramo granice i stvaramo jedinstvene standarde na catering sceni u bh. prijestolnici, kažu u Drugoj kući.


A šta je u Premium Cateringu Druge kuće tako posebno?


Reći ćemo, na početku, da iza svakog slasnog zalogaja kojeg serviraju stoji prava mala armija vrhunskih kuhara, pekara i slastičara, a iza posluživanja tim vrhunskih konobara i pratećeg osoblja koje brine da sve funkcionira poput savršeno uštimanog baletnog ansambla.
Naši ljudi su stvarno, i to možemo reći bez pretjerivanja, vrhunski profesionalci koji će zadovoljiti kriterije najzahtjevnijih sladokusaca. Naša hrana nije samo ukusna, već i sjajno izgleda, što su preduvjeti za prvoklasni gastronomski užitak. Vjerujemo u ljepotu i raskoš jednostavnosti, pa našim klijentima uvijek kažemo da su na pravom mjestu i kada trebaju nešto takvo. Naši finger food neodoljivi zalogajčići, pripremaju se prema individualnim željama, s mnogo ljubavi i pažnje, koristeći samo najkvalitetnije sastojke, kažu i dodaju kako su najsretniji kada o sebi ne govore oni, već njihove reference.


Premium Catering ne bi imao taj “premium” prefix da tim Druge kuće nije sposoban pripremiti hranu i po posebnim zahtjevima njihovih klijenata. Bez imalo zadrške, lako im se prepustiti i biti siguran da će ispoštovati svaki zahtjev, bilo da se radi o vegeterijanskoj varijanti, varijanti jela bez glutena ili pak o varijanti koja isključuje određene namirnice.
U Drugoj kući vode računa o održivom poslovanju, ekološki su osviješteni, pa rado, kada god su u prilici, biraju lokalno uzgojene sastojke za svoj catering, smanjuju otpad te koriste biorazgradivi pribor, čuvajući Planetu.
Imate li svečanost bilo koje vrste i želite se fokusirati na druge stvari, broj telefona Restorana & cateringa Druga kuća, prvi je koji trebate birati. Možete biti sigurni da će se o hrani koju ste poslužili dugo pričati u superlativima.