Auto

STARline Sarajevo predstavlja Mercedes-Benz Certified: Rabljena vozila provjerenog kvaliteta


U potrazi ste za vozilom koje kombinira izvanredan kvalitet, performanse i pouzdanost? Ne tražite dalje! STARline Sarajevo s ponosom predstavlja Mercedes-Benz Certified vozila – vaš put ka bezbrižnom i sigurnom vožnjom.

Mercedes-Benz Certified predstavlja program rabljenih vozila do 5 godina starosti ili maksimalno 100.000 km pređenih kilometara. Svaki certifikovani automobil testiran je i detaljno prekontrolisan, od sigurnosnih parametara do udobnosti i performansi. U slučaju popravke koriste se samo originalni Mercedes-Benz dijelovi, osiguravajući visok kvalitet. Tako će Vaš Mercedes i dalje ostati 100% Mercedes. Također, radi se na provjeri servisne historije automobila, njegove kilometraže i da li je automobil bio uredno servisiran u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.

Bez obzira na to da li preferirate limuzinu, SUV ili nešto između, njihova ponuda zadovoljava sve vaše potrebe.

Prednosti Mercedes-Benz Certified vozila:

  1. Provjeren kvalitet: Svako vozilo prolazi rigorozne testove kako bi se osiguralo da zadovoljava najviše standarde kvaliteta i performansi.
  2. Garancija: Sva vozila dolaze s minimalno 12-mjesečnom garancijom, pružajući vam dodatni mir uma i sigurnost.
  3. Provjerena kilometraža: Bez sumnje u kilometražu – sva vozila dolaze s dokumentovanom i garantovanom kilometražom.
  4. Originalni dijelovi: U slučaju servisa ili popravki, koriste samo originalne Mercedes-Benz dijelove, čuvajući autentičnost i kvalitet.
  5. Finansijske opcije: S obzirom na vaše potrebe, nude širok spektar finansijskih opcija, uključujući lizing i zamjenu vašeg trenutnog vozila.

Osvrnite se na njihovu ponudu vozila već danas posjetom  web stranice Ponuda Mercedes-Benz vozila (mercedes-benz-starline.ba) i istražite raznolikost vozila koja nude. Prodajni tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju za sva pitanja ili podršku pri odabiru vozila koje najbolje odgovara vašim potrebama i budžetu.

Kupovina vozila nikad nije bila lakša! Krenite na put s Mercedes-Benz Certified vozilom i doživite vrhunski nivo kvaliteta i sigurnosti.

Za sve dodatne informacije ili upite, obratite se njihovom prodajnom timu na [email protected] ili nazovite na 033 475 575.