BiH

EuroExpress brza pošta 16. rođendan obilježila donacijama i internim darivanjem


Liderska kompanija u kurirskoj djelatnosti EuroExpress brza pošta obilježila je 16. rođendan te tradicionalno donacijama pomogla onima kojima je pomoć najpotrebnija, a slavljeničku radost podijelili su i sa svojim zaposlenima i korisnicima.

Kao društveno odgovorna kompanija kontinuirano podržavaju rad različitih ustanova i udruženja te su ove godine odlučili da značajnom novčanom donacijom pruže pomoć kako bi se obezbijedilo najpotrebnije za korisnike Doma penzionera Banja Luka, Gerontološkog centra Sarajevo, Mozaika prijateljstva i Društva Crvenog krsta/križa BiH.

Kompanija EuroExpress brza pošta donirala je novčanu donaciju i azilima Udruženje građana Kerber iz Banjaluke i Udruženju Dreams iz Sarajeva kako bi im pomogla da obezbijede neophodna sredstva za njegu napuštenih životinja te su tim humanim činom još jednom pokazali da su kompanija koja šalje pozitivan primjer koji treba da prate i drugi.

Sjetili su se i najmlađih te su rođendansko slavlje obogatili tako što su uručili edukativne bojanke djeci koja pohađaju prvi razred u osnovnim školama širom naše zemlje i vršnjacima koji borave u Domu “Rada Vranješević”.

Redovno sprovode društveno-odgovorne aktivnosti i važe za kompaniju koja je dobar komšija svakom građaninu u našoj zemlji. Svjesni značaja sporta i sportskog duha dugi niz godina EuroExpress brza pošta podržava perspektivnog sportistu kajakaša Dušana Mačkića koji je predanim trudom postigao izuzetne sportske rezultate i pred kojim je uspješna sportska karijera.

Kako iz kompanije ističu zahvalni su zaposlenima koji su iznimnim zalaganjem u radu omogućili da kompanija EuroExpress brza pošta sve ove godine bude lider u kurirskoj djelatnosti te su im tim povodom organizovali interno darivanje u kojem su tri srećna dobitnika nagradili dragocijenim nagradama. Dobitniku prve nagrade zajedno sa njegovom porodicom organizovali su all inclusive putovanje u Tursku u vrijednosti preko 6000 KM, televizor Samsung TV 65″ uručili su srećnom dobitniku druge nagrade i Xiaomi E10 robotski usisivač dobitniku treće nagrade. Iz kompanije EuroExpress brza pošta prenose da će od ove godine tradicionalno organizovati interno darivanje, a u svim centrima širom naše zemlje simbolično su obilježili rođendan zajedno sa svim svojim zaposlenima.

„Od početaka EuroExpress brze pošte pa do danas, vrhunski kvalitet usluge i zadovoljni korisnici su naš imperativ. Uspjeh koji danas obilježavamo proslavljamo zahvaljujući našem timu i lojalnim korisnicima te ovim putem želimo da im iskažemo veliku zahvalnost. Ponosan sam na naše zaposlene, koji su svojom profesionalnošću i znanjem doprinijeli uspješnom poslovanju svih ovih godina te smo zbog toga za njih organizovali veoma vrijedno interno darivanje koje će od ove godine postati tradicija. Društveno odgovornim djelovanjem nastojimo da pružimo pomoć onima kojima je pomoć najpotrebnija te nam je iznimno zadovoljstvo da u skladu sa mogućnostima možemo da usrećimo druge. Nadam se da ćemo svojim primjerom podstaći i ostale kompanije da pokažu svoju humanost na djelu, kako bi svi zajedno djelovali humano.” izjavio je ovom prilikom Generalni direktor Marinko Tomić.