Auto

STARline Sarajevo donosi ekskluzivnu ponudu za Mercedes-Benz GLA


Plaćanje vozila u tri jednake rate

STARline Sarajevo, ovlašteni Mercedes-Benz partner u Bosni i Hercegovini, u saradnji s Raiffeisen Leasingom, predstavlja posebnu prodajnu akciju za sve ljubitelje Mercedes-Benz GLA modela.

Ova izvanredna ponuda omogućuje vam da vozilo GLA platite u tri jednake rate, uz posebnu pogodnost – vaše rabljeno vozilo može se koristiti kao učešće u prvoj rati. Ostatak plaćanja raspoređen je na sljedeće dvije godine, što vam daje dodatnu fleksibilnost i udobnost pri kupovini.

Model GLA, poznat po svojoj sportskoj eleganciji i vrhunskoj izvedbi, nudi visokokvalitetnu vožnju i impresivne performanse. Sa svojim dinamičnim dizajnom, prostranom unutrašnjošću i najnovijom tehnologijom, GLA je idealan automobil za gradsku vožnju i avanture na otvorenom.

GLA dolazi s nizom impresivnih karakteristika, uključujući:

  • Moderan i atraktivan dizajn, ističući se među ostalim vozilima u klasi.
  • Napredni sigurnosni sistemi, uključujući sistem aktivne prometne asistencije i prepoznavanje umora vozača.
  • Povezivost na najvišoj razini s MBUX infotainment sistemom, omogućavajući vam jednostavan pristup informacijama i zabavi.
  • Efikasni i snažni motori koji pružaju dinamičnu vožnju i izvanrednu ekonomičnost goriva.

Isporuka vozila je odmah dostupna, tako da se možete uputiti na adresu prodajnog centra STARline Sarajevo i voziti se u stilu u novom Mercedes-Benz GLA.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da postanete vlasnik ovog izvanrednog vozila uz fleksibilne uvjete plaćanja! Više informacija o prodajnoj akciji dostupno je na sljedećem linku: GLA ponuda – STARline (mercedes-benz-starline.ba).