Auto

Luksuzni servisni event u Porsche Centru Sarajevo: Besplatni pregledi i testne vožnje Taycana osvojili vlasnike automobila


Porsche Centar Sarajevo je danas bio domaćin ekskluzivnog događaja posvećenog vlasnicima Porsche automobila, pod nazivom “Luxury Servis Event”. Ovaj jedinstveni događaj okupio je ljubitelje Porschea kako bi doživjeli vrhunsku uslugu i najnovije inovacije koje brend nudi.

Brand manager Porschea, gospodin Armin Mulović, srdačno je pozdravio prisutne i predstavio impresivne usluge i nove modele koji su dostupni, uključujući izuzetno očekivani Taycan, te najavio dolazak potpuno električnog Macana. Ovo je bio nezaboravan trenutak za sve prisutne koji su imali privilegiju biti među prvima koji su čuli ove uzbuđujuće vijesti.

Vlasnici Porsche automobila imali su priliku uživati u besplatnom pregledu svojih vozila te iskusiti adrenalin u testnoj vožnji Taycana. Osim toga, za vlasnike vozila kojima ističe garancija, kao i za klijente i vlasnike klasičnih vozila, organiziran je poseban servisni događaj. Ovaj događaj uključivao je zajednički pregled vozila u radionici, gdje su iskusni Porsche tehničari iz Fokus komunikacije podijelili bogato iskustvo i osobne priče, što je dodatno ojačalo povjerenje u Porsche servis i njihove usluge.

Luksuzni Servisni Event u Porsche Centru Sarajevo nije samo bio prilika za uslugu, već i za stvaranje trajnih veza s našim vlasnicima vozila. Ova inicijativa ima za cilj povećati povjerenje u naš servis i, sukladno tome, produbiti lojalnost naših korisnika. Zahvaljujemo svim prisutnima na podršci i radujemo se budućim susretima gdje ćemo zajedno nastaviti putovanje u budućnost automobilske izvrsnosti.