Auto

STARline Sarajevo uskoro otvara još jedan prodajno-servisni centar u Vogošći


STARline Sarajevo, ovlašteni Mercedes-Benz partner u Bosni i Hercegovini, sa ponosom najavljuje otvaranje još jednog prodajno-servisnog centra u Vogošći, na dobro poznatoj adresi Muje Šejte br. 7.

Novi centar će se fokusirati na:

  • Prodaju i servis komercijalnih vozila
  • Centar za rabljena vozila
  • Limariju i lakirnicu za sve tipove vozila

Prodaja i servis komercijalnih vozila

Novi centar će predstavljati ključnu destinaciju za sve vlasnike i poslovne korisnike komercijalnih vozila, pružajući sveobuhvatne usluge prodaje i servisa. U ponudi će biti najnoviji modeli Mercedes-Benz komercijalnih vozila, uključujući širok spektar kombija, kamiona i drugih transportnih vozila, prilagođenih različitim potrebama poslovnih klijenata. Servisni tim u centru će se brinuti o redovnom održavanju i popravcima vozila, koristeći isključivo originalne dijelove i najnapredniju dijagnostičku opremu propisanu od proizvođača. Ovo će osigurati da sva vozila budu u optimalnom stanju, što je ključno za neprekidnu operativnost poslovnih flota.

Centar za rabljena vozila

Novi prodajno-servisni centar STARline  u Vogošći ponudit će specijalizirani centar za rabljena vozila, koji će se fokusirati na pružanje visokokvalitetnih usluga u prodaji i servisu rabljenih automobila. Ovaj segment poslovanja bit će usmjeren na ispunjavanje potreba klijenata koji traže pouzdana i temeljito pregledana vozila po povoljnim cijenama. Kupcima će biti na raspolaganju širok izbor vozila različitih marki i modela. Otvaranjem novog centra za rabljena vozila u Vogošći, STARline Sarajevo nastavlja s misijom pružanja vrhunske usluge i povećanja zadovoljstva svojih klijenata, nudeći pouzdana i kvalitetna rabljena vozila uz vrhunsku podršku i transparentnost.

Limarija i lakirnica za sve tipove vozila

Limarija i lakirnica u centru bit će opremljene najnovijom tehnologijom i alatima za popravku svih marki i tipova vozila. Ova sekcija centra će pružati širok spektar usluga kako bi se osiguralo da svako vozilo bude vraćeno u prvobitno stanje nakon nesreća ili oštećenja. Sve usluge će biti dostupne na jednom mjestu, što uključuje procjenu štete, komunikaciju s osiguravajućim kućama te sve faze završnih radova na vozilu, osiguravajući tako efikasnost i visoku razinu zadovoljstva  klijenata. Posebnu vrijednost lakirnici dodaje sposobnost tretiranja teretnih vozila, što je čini jedinstvenom komercijalnom lakirnicom u našoj regiji koja pruža tu vrstu usluge.

Otvaranjem novog centra u Vogošći, STARline Sarajevo ne samo da pruža veće mogućnosti svojim klijentima, već i unaprjeđuje i podiže svoju uslugu na viši nivo. Sa sadašnjim objektom na adresi Osik 4., i novim centrom u Vogošći, kompanija je u mogućnosti da udvostruči kapacitete i poboljša iskustvo svojih klijenata.

Za više informacija i najnovije vijesti pratite STARline profile na društvenim mrežama i  web stranicu www.starline.ba.