Lifestyle

Svijet zvani Casa Di Campara


Casa Di Campara Lifestyle:

Casa di Campara je prvi luksuzni brend u Bosni i Hercegovini koji donosi koncept potpunog brendiranog iskustva i lifestylea, kroz Casa di Campara Properties, Casa di Campara Atelier i Casa di Campara Skin. Ovaj brend otvara svoj prvi showroom u Sarajevu, 8. juna 2024. godine, u Sarajevu, u Ulici Muhameda Kantardžića 3 (Zgrada Svjetlosti).

Casa di Campara je “experiential” brand koji donosi potpuno vacation iskustvo kroz Casa di Campara Properties, brendirane luksuzne nekretnine u Bosni i Hercegovini i Portugalu, potom Casa di Campara Skin, luksuzni brend prirodne kozmetike prepoznatljiv po luksuznom pakovanju i snažnim mirisnim notama, te Casa di Campara Atelier – prvi luksuzni “vacation” modni brendom u BiH. Svi zajedno donose posebnu priču s posebnim potpunim “branded” iskustvom i jedinstvenim lifestyelom.

Casa di Campara Properties – Brendirani luksuzni vacation za uspomene koje traju vječno.

Casa di Campara Properties priču počinje u Neumu s Casa di Campara vilom za koju smo, do sada, vjerujemo svi čuli. Ako je još niste posjetili, toplo vam preporučujemo da se odmah rezervišete. Priča se nastavlja sve do Portugala gdje ovaj brand predstavlja nekoliko luksuznih “vacation rentala” koji oduzimaju dah. Najnoviji projekat Casa di Campara Properties jeste Après-ski duplex apartman na Bjelašnici, koji je isključivo za prodaju. Ljubav na prvi pogled!

Casa di Campara Atelier – Prvi luksuzni “vacation-wear” brand, made in Bosnia and Herzegovina.

Volimo putovati, ali moramo priznati da odavno radije nismo poželjeli spakirati kofere i odmah krenuti na put. Pitate se zašto? Inspirisao nas je Casa di Campara Atelier brand koji naprosto u svima nama budi osjećaj da se zaputimo na neko ultra chic putovanje. A svi ćemo se složiti da je ova opcija uvijek dobra ideja, zar ne?

Casa di Campara Atelier je prvi luksuzni brand inspirisan Jadranom i jadranskom obalom, a inspiracija nastaje na drugoj najmanjoj obali na svijetu, u Neumu. Kolekcije su namijenjene svim “trendy” ženama, a i muškarcima, koji vole da putuju i istražuju cijelu Evropu, pa i dalje, od životopisnog duha primorja, do vječite privlačnosti velikih gradova. Brend ima za cilj da svako putovanje (bilo da je ono solo, u paru, ili s najdražima) učini nezaboravnim, a modni komadi ovog branda će u vama probuditi radost, energiju, samopouzdanje i mamiti sve poglede ka vama, te vas podsjetiti na divni spoj u kojem se stapaju stvaranje, ljepota, ručni rad, dizajn i umjetnost. Namijenjen je publici koja cijeni kvalitetnu izradu, strast za inovacijama i evergreen komade.

Predstavljamo vam Casa di Campara Skin – novi luksuzni brand prirodne kozmetike inspirisan Neumom, proizveden u Bosni i Hercegovini.

Cilj Casa di Campara Skin branda jeste da redefiniše koncept prirodne kozmetike tako što uvrštava luksuzne sastojke u formulacije proizvoda, očaravajući dizajn, i jake mirisne note svježe cijeđenog voća. Posvećenost blagu iz prirode leži u srcu Casa di Campara branda – isključivo najbolji od najboljih prirodnih sastojaka su pomno odabrani kako bi se omogućila luksuzna formulacija, bez ikakvih štetnih sastojaka. U vremenu kada prirodna kozmetika nikada nije bila popularnija, Casa di Campara Skin nam svojim proizvodima približava osjećaj vječitog odmora u kojem je svaki ritual njege kože i “me-time” putovanje na omiljene destinacije. Luksuzno pakovanje nam nagovještava razigranu stranu branda – ručno nacrtane ilustracije se kriju u visoko-kvalitetnim kutijama i čekaju da budu istražene. Jedva čekamo da ih sve vidimo! Prva kolekcija Casa di Campara Skin branda donosi pet zanimljivih proizvoda za potpunu njegu kože: Masažno ulje, Maslac za tijelo, Losion za tijelo, Piling za tijelo, Gel za tuširanje.

Otvorenje Prvog Casa di Campara Showroom:

Casa di Campara svečano otvara svoj prvi butik/showroom u Sarajevu, 8. juna 2024. godine u Sarajevu, u ulici Muhameda Kantardzica 3. Pozivamo Vas da ih posjetite i podržite prvi bosansko-hercegovački luksuzni brand. Proizvode možete kupiti i online, na Web Shopu – OVDJE. Casa di Campara villu možete rezervisati putem stranice OVDJE ili Booking.com platforme, a ponudu za apartman na Bjelašnici možete pogledati OVDJE. Casa di Campara je također ponosni sponsor nadolazećeg Garden of Dreams festivala na kojem su pripremili mnogo iznenađenja. Ponosni su sponzor i novootvorenog lokala Delikatesna radnja Akademija Obala koji definitivno morate posjetiti.