Lifestyle

Inovacija u njezi noktiju: SiG land nails zastupnik brenda WEEX sada dostupan u BiH


Brend WEEX dolazi na tržište Bosne i Hercegovine! WEEX je mladi brend koji unosi revoluciju u industriju njege noktiju, koristeći najkvalitetnije sirovine u Evropi na bazi kaučuka. WEEX proizvodi ne sadrže kiselinu, što ih čini idealnim za osobe sklone alergijskim reakcijama.

Šta WEEX nudi?

Baze u boji

Baze u boji uključuju: Light, LightPro, Hard, HardPro, Shimmer, Sense, Flash Sand, Confetti, Onyx Gem, Potal, Touch of Silk, i Truffle. Ove baze su izuzetnog kvaliteta i snage, te je politika brenda da ne koristi klasične bilder gelove, jer sve što vam je potrebno možete postići pravim odabirom baze.

WEEX boje

WEEX boje pružaju izvanrednu pigmentaciju u samo jednom sloju, sa savršenom gustinom i mazivošću, što olakšava i skraćuje proces izrade noktiju. Sa WEEX proizvodima, vaš manikir će izgledati savršeno uredno i tanko – upravo ono što vaši klijenti očekuju.

SIGLAND genetičko savjetovanje

Genetske analize: Otvorite vrata svom genetskom naslijeđu

Test genetike i porijekla

Otkrijte svoje korijene i saznajte iz kojih geografskih područja dolazite, zahvaljujući opsežnoj bazi podataka DNK markera sa svih krajeva svijeta.

Test predispozicija za bolesti

Poznavanje genetskih predispozicija za bolesti omogućava vašim ljekarima da kreiraju prilagođene protokole za medicinski skrining, povećavajući šanse za rano otkrivanje i uspješno liječenje.

Test genetske predispozicije na hranu

Saznajte koje namirnice su najzdravije za vas na osnovu vaše nutrigenomike i prilagodite svoju ishranu kako biste postigli optimalno zdravlje.

Test efikasnosti lijekova

Farmakogenetika vam pomaže da saznate koji lijekovi su najefikasniji za vas, izbjegavajući toksične ili neefikasne terapije.

Test talenta i sklonosti ka sportu

Otkrijte svoje sportske predispozicije, trenirajte bezbjedno i izbjegnite povrede, koristeći informacije iz vaše genetske analize.

Događaj u Sarajevu

Pozivamo vas na ekskluzivni događaj u Sarajevu gdje ćemo predstaviti brend WEEX i genetske analize. Događaj će se održati 27. juna u Restoranu Apetit na Vilsonovom šetalištu, sa početkom u 18h. Učešće je besplatno, a posjetitelji će imati priliku osvojiti poklon pakete, nagrade i uspostaviti potencijalne saradnje.

Ne propustite priliku da budete dio ovog jedinstvenog događaja! Prijavite svoj dolazak još danas. Broj besplatnih mjesta je ograničen.

Za više informacija i prijave pozovite na broj +387 66 805 699, posjetite našu web stranicu, Genetic SiG land ili nas kontaktirajte putem društvenih mreža Facebook i Instagram.