IT i Tehnologija

5 savjeta kako odabrati idealan TV za vašu kompaniju


Odabir idealnog televizora za vašu kompaniju može značajno unaprijediti radno okruženje i poboljšati produktivnost. Samsung najnovija linija Neo QLED 8K i 4K, kao i OLED televizora, nudi izvanrednu kvalitetu slike i zvuka te inovativne funkcije koje mogu olakšati svakodnevne poslovne aktivnosti. U nastavku vam donosimo pet savjeta kako odabrati pravi televizor za vašu kompaniju.

Unaprijedite poslovne prezentacije i sastanke

Kada birate televizor za poslovne potrebe, važno je da odaberete model koji nudi vrhunsku kvalitetu slike. Samsung Neo QLED 8K i 4K televizori, zahvaljujući nevjerovatnoj 4K/8K rezoluciji i Quantum Matrix tehnologiji, omogućavaju izuzetnu jasnoću i kontrast. Ovi televizori osiguravaju da će svi sudionici sastanka moći vidjeti svaki detalj prezentacije, bez obzira na veličinu prostorije ili ugao gledanja.

Povećajte produktivnost kroz naprednu povezanost

Odaberite televizor koji nudi napredne mogućnosti povezivanja. Samsung televizori opremljeni su AI Upscaling tehnologijom koja osigurava vrhunsku kvalitetu prikaza, bez obzira na izvorni sadržaj. Mogućnost bežičnog spajanja sa soundbarom i drugim uređajima omogućava brzo postavljanje i početak rada, smanjujući vrijeme potrebno za pripremu sastanaka i povećavajući učinkovitost.

Poboljšajte radno okruženje uz vrhunski zvuk

Kvalitetan zvuk je ključan za uspješnu komunikaciju. Samsung soundbar zvučnici s bežičnim Dolby Atmosom pružaju visokokvalitetni zvučni doživljaj, što je idealno za konferencijske pozive i prezentacije. Tehnologija Active Voice Amplifier Pro osigurava da su glasovi jasni i razumljivi, čak i u bučnim kancelarijama, čime se poboljšava ukupna produktivnost.

Omogućite bolje iskustvo za klijente

Ako vaša kompanija ima čekaonice ili prostorije za sastanke s klijentima, odaberite televizor koji nudi vrhunsku kvalitetu slike i eliminiše odsjaj. Samsung OLED televizori pružaju duboke i autentične boje zahvaljujući tehnologijama Real Depth Enhancement i OLED HDR Pro. To će ostaviti impresivan dojam na vaše klijente i poboljšati njihovo iskustvo i dojam o vašoj kompaniji.

Uštedite prostor i unaprijedite dizajn interijera

Kada birate televizor za poslovne prostore, razmislite o modelima s tankim profilom i minimalističkim dizajnom. Samsung OLED televizori savršeno se uklapaju u svaki prostor zahvaljujući jasnim linijama i ravnoj poleđini. One Connect kutija i kablovi omogućavaju uredan i elegantan izgled bez nepotrebnih žica, a ambijentalni način rada može prikazivati umjetnost ili korporativne fotografije, dajući lični i profesionalni dodir vašem radnom prostoru.

Odabir idealnog televizora za vašu kompaniju može donijeti višestruke koristi, od poboljšanja komunikacije i prezentacija do stvaranja boljeg radnog okruženja i impresivnog doživljaja za klijente i uposlenike. Prilikom odabira, obratite pažnju na kvalitetu slike, mogućnosti povezivanja, kvalitetu zvuka, dizajn i funkcionalnosti koje će najbolje zadovoljiti potrebe vaše kompanije.

Više o Neo QLED 8K i 4K modelima potražite na linku.

Više o OLED modelima potražite na linku.

Samsung Electornics nastoji pružiti svojim kupcima vrhunsko iskustvo i proizvode koji će ispuniti sve njihove potrebe.

Poboljšajte sve sadržaje do najboljeg oblika, što vas vodi u tački gdje AI poboljšava život. Saznajte više i odaberite idealan TV za vašu kompaniju na www.samsung.com/ba