Lifestyle

SIG LAND predstavlja WEEX na BeautiFUL 2024: Inovativni brend za njegu noktiju


SIG LAND d.o.o. Banja Luka sa zadovoljstvom najavljuje svoje učešće na sajmu BeautiFUL 2024 u Sarajevu, gdje će predstaviti WEEX, revolucionarni brend za njegu noktiju. Kao ekskluzivni zastupnik za ovaj prestižni brend u Bosni i Hercegovini, SIG LAND će na sajmu predstaviti inovativne preparate na bazi kaučuka koji su postali pravi hit među ljubiteljima manikira.

Sajam BeautiFUL, koji se održava 14. i 15. septembra 2024. godine u centru Skenderija, okuplja kremu beauty industrije iz regiona. Ovo je događaj koji ne smijete propustiti, jer će na jednom mjestu biti predstavljeni najnoviji trendovi i inovacije, dok će WEEX biti u centru pažnje sa svojim najnovijim kolekcijama koje redefinišu standarde njege noktiju.

Posjetioci sajma imaće priliku da se upuste u svijet visokokvalitetnih WEEX proizvoda kroz interaktivne radionice, edukacije, i ekskluzivne prezentacije. Na štandu SIG LAND-a, stručnjaci iz oblasti manikira će vam pokazati kako postići savršene nokte uz pomoć WEEX preparata, čiji su ključni sastojci prirodni i pažljivo odabrani kako bi pružili vrhunsku njegu i dugotrajne rezultate.

“Naši preparati na bazi kaučuka omogućavaju noktima da dišu, sa visokom pigmentacijom, dok istovremeno pružaju izuzetnu čvrstoću i otpornost. Ovo je budućnost njege noktiju koju svi zaljubljenici u manikir moraju isprobati.” poručuju iz SIG LAND-a.

Ako želite unaprijed osigurati svoj primjerak ovih revolucionarnih proizvoda, posjetite našu online prodavnicu www.sig-land.com/shop, Instagram stranicu @sigland.nails ili kontaktirajte našeg prodajnog Savjetnika za područje Sarajeva na broj telefona 066 805 699.

Ne zaboravite da rezervišete svoje mjesto na radionicama i posjetite naš štand na sajmu BeautiFUL 2024 u Sarajevu. Vidimo se na događaju koji će obilježiti beauty industriju u regionu!