Nekretnine

SMC Nekretnine najavljuju završnu fazu radova na zgradi  apartmana na lokaciji  Sportskog centra Bjelašnica


SMC Nekretnine s ponosom najavljuju završnu fazu radova na zgradi luksuznih apartmana smještenih na jednoj od najpoželjnijih lokacija Sportskog centra Bjelašnice. Ovaj prestižni objekat nudi savršen spoj modernog dizajna, vrhunskih materijala, i naprednih tehnoloških rješenja, stvarajući idealan dom za one koji traže jedinstveno iskustvo življenja u prirodi.

Raznovrsna ponuda apartmana

U ponudi se nalaze apartmani različitih kvadratura, od kompaktnih jednosobnih od 37m², do prostranih dvoetažnih jedinica od 72m² smještenih na trećem spratu, koje pružaju dodatni komfor i privatnost. Svaki apartman je pažljivo dizajniran, uz korištenje najsavremenijih materijala i tehnologija koje garantuju dugotrajnost i visoku energetsku efikasnost.

Jedinstvena lokacija i moderni dizajn

Zgrada se nalazi na najboljoj lokaciji Sportkog centra Bjelašnice, omogućavajući brz pristup svim sportskim i rekreativnim sadržajima, te spektakularan pogled na okolne planinske pejzaže. SMC Nekretnine su prepoznale važnost estetike, pa su apartmani osmišljeni s posebnim naglaskom na kombinaciju funkcionalnosti i moderne arhitekture, koja se skladno uklapa u prirodni ambijent Bjelašnice.

“Izuzetno smo ponosni što je veliki broj naših apartmana već prodat u početnoj fazi radova, što potvrđuje da su kupci prepoznali kvalitet i vrijednost koje pružamo. Naša zgrada na Bjelašnici nije samo luksuzno mjesto za boravak, već i simbol modernog pristupa gradnji, gdje su svaki detalj i materijal pažljivo odabrani kako bi se osigurao dugotrajan i kvalitetan životni prostor. Ovaj projekat je rezultat posvećenosti vrhunskom dizajnu i inovacijama, a činjenica da su apartmani već sada traženi na tržištu, govori u prilog našoj viziji stvaranja jedinstvenog stambenog iskustva u srcu prirode- ”izjavio je direktor Armin Kepeš.

Bjelašnica – destinacija za sve sezone

Bjelašnica je poznata kao jedna od najatraktivnijih planinskih destinacija u regionu, koja nudi brojne mogućnosti za rekreaciju tokom cijele godine. Tokom zime, ova planina je raj za ljubitelje zimskih sportova, a ljeti Bjelašnica se pretvara u oazu za one koji žele pobjeći od gradske vreve i uživati u čistom planinskom zraku. Planinari i biciklisti mogu istraživati brojne staze koje vode kroz netaknutu prirodu, dok ljubitelji tenisa, plivanja i drugih sportova imaju na raspolaganju najsavremenije sportske terene, zatvoreni bazen, kuglanu i teniska igrališta. U sklopu Sportskog centra Bjelašnica, moguće je uživati u raznolikim aktivnostima koje upotpunjuju svako godišnje doba.

Ovi apartmani su savršen izbor za one koji žele investirati u kvalitetan odmor i bijeg u prirodu, daleko od svakodnevne gužve.

Za više informacija o dostupnim apartmanima i uslovima kupovine, posjetite  zvaničnu web stranicu www.smcnekretnine.ba ili ih  kontaktirajte putem e-maila na [email protected].