Pretplatite se na specijalne publikacije Poslovnih novina

Specijalne publikacije Poslovnih novina: ”100 najvećih u BiH”, ”Pouzdanost” (Bonitetno pouzdane kompanije) i ”Brzorastuće kompanije” objavljuju se kvartalno u tiražu od 3.000 komada na cca. 200 strana visokokvalitetne štampe, dorade i produkcije.

Publikacije su kolekcionarska izdanja koja sadrže detaljne analize i presjek bosanskohercegovačke i regionalne privrede. Kompleta tiraž distribuira se direktno na adrese najuspješnijih bh. kompanija, općina i drugih javnih institucija.

Godišnja pretplata za 2019. godinu za tri publikacije iznosi 300 KM + PDV.

SPECIJALNA PUBLIKACIJA: 100 Najvećih u Bosni i Hercegovini

Za Poslovne novine 2018. godina bila je u znaku brojeva i dobrih poslovnih poteza, dinamična, uspješna i uzbudljiva. Rasli smo, ulagali, postavljali nove ciljeve i podizali vlastite ambicije. Također, s pravom možemo reći da smo prepoznatljiv brend ne samo na našem tržištu, nego i izvan granica naše zemlje.

Naš projekt – rangiranje 100 najvećih u privredi BiH najzaslužniji je za naše otvaranje prema regionu gdje smo prodali i prve franšize, a čitaoci nas već godinama smatraju relevantnim i vjerodostojnim izvorom podataka.

Cijena specijalne publikacije ”100 najvećih u BiH” iznosi 100 KM + PDV.

SPECIJALNA PUBLIKACIJA: POUZDANOST

Informacije o finansijskom poslovanju, poslovnim analizama i rizicima, ključni su podaci za donošenje kvalitetnih odluka kompanija, ali i jasan pokazatelj ekonomske stabilnosti jedne zemlje. Priča o uspjehu, napretku, povjerenju i pouzdanosti svake godine okuplja samo one najbolje iz poslovnog svijeta Bosne i Hercegovine.

Upravo zbog toga, već četvrtu godinu zaredom realiziramo projekt ‘Pouzdanost”, s ciljem da se na domaćem tržištu identificiraju firme koje bilježe natprosječne poslovne rezultate. Podijelite priču o svom uspjehu sa svojim klijentima, partnerima, saradnicima i prijateljima. Povežite se i ostvarite poslovne kontakte sa najboljim iz domaće privrede.

Cijena specijelne publikacije ”Pouzdanost” iznosi 100 KM + PDV.

SPECIJALNA PUBLIKACIJA: BRZORASTUĆE KOMPANIJE

Bosna i Hercegovina doživljava trajni oporavak, a dio te ekspanzije pokreću start-upi i druge brzorastuće kompanije koje zapošljavaju i šire se daleko od onoga gdje su počele. Njihov je uspon i uspjeh, koji postaje i kontinuiran, moguć i u BiH, što je potvrdila i sveobuhvatna analiza Poslovnih novina na osnovu pokazatelja iz LRC BIS baze poslovnih informacija.

Ove kompanije prvе su na oku svim velikim preduzećima, multinacionalnim kompanijama i investitorima u slučaju kаdа tragaјu za partnerstvima, dobavlјačima roba i usluga i prve su nа listi zа pоtеnciјаlnа ulaganja ili dugoročna partnerstva.

Projekt za cilj ima da pokaže da u našoj zemlji ima veoma uspješnih kompanija koje su priznate na domaćem i svjetskom tržištu, a biće krunisan specijalnom publikacijom Poslovnih novina.

Cijena specijalne publikacije ”Brzorastuće kompanije” iznosi 100 KM + PDV.

Pin It on Pinterest

Share This