Investicije

U Sarajevu svečano otvoren Auto Centar Italy


Svečanim presjecanjem vrpce, u Sarajevu je uz veliki broj prisutnih zvanica otvoren Auto Centar Italy (A.C.I.) u kojem će se vršiti prodaja vozila iz ponude FCA Grupacije i IVECO za teritoriju Bosne i Hercegovine.

Prisutni su imali priliku da se uvjere i upoznaju sa novim modelima brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, kao i sa programom lakih komercijalnih i teretnih vozila: Fiat Professional i IVECO.

‘’U sklopu našeg izložbeno-prodajnog salona, projektovanog po najsavremenijim svjetskim standardima, nalazi se i vrhunski opremljen servis centar sa najmodernijom opremom za brzu i kvalitetnu uslugu našim klijentima. Nudimo kvalitetnu uslugu prodaje i servisa za vozila grupacije FCA i IVECO, prodaju originalnih rezervnih dijelova, te pružanje kvalitetnih i pravovremenih informacija svim kupcima. Sretan sam da u glavnom gradu BiH možemo otvoriti vrata našeg prodajno-servisnog centra za sve naše sadašnje i buduće klijente’’, rekao je Mirsad Hamzić, direktor A.C.I. za BiH.

Hamzić je potom uručio ček u iznosu od 5.000 KM direktoru Udruženja ‘’Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH’’ Fikretu Kubatu, kako bi pomogao radu Roditeljske kuće na Jezeru.

Dodajmo i to kako je A.C.I. salon pripremio za kupce specijalnu ponudu za sve modele vozila.