Tema u fokusu

BEEMED planira povećanje prometa od 10 do 20 posto na godišnjem nivou


Beemed d.o.o. Tuzla, sa sjedištem u Poslovnom inkubatoru Lipnica ima za cilj povećanje prometa na godišnjem nivou kao i plasman novih proizvoda.

Beemed d.o.o. Tuzla je preduzeće koje se bavi otkupom pčelinjih proizvoda, pakovanjem i prodajom domaćih proizvoda. Naši ciljevi i vizija u narednom periodu jesu prvo da održimo stabilnost, povećanje prometa od 10 do 20 posto na godišnjem nivou, poboljšanje kvaliteta rada pčelara i sirovina, plasiranje novih proizvoda i edukacija stanovništva o zdravoj ishrani. Preduzeće je podržao USAID Sweden Farma II , a projekat obuhvata instaliranje nove mašine za automatsko pakovanje meda, izdavanje priručnika za pčelare i plasiranje novih proizvoda”, rekla je Amina Muharemagić, direktorica Beemed d.o.o.

Naglašava još i da su svi proizvodi 100 posto prirodni i otkupljeni sa područja cijele Bosne i Hecegovine.

Korištenjem savremene tehnologije u oblasti dekristalizacije i pakovanja meda Beemed d.o.o je postao jedan od vodećih distributera ugostiteljskog meda u BiH. Beemed d.o.o bavi se proizvodnjom, pakovanjem i distribucijom čistog prirodnog meda, domaćeg jabukovog pekmeza i domaćeg jabukovog sirćeta.