Novi ciklus ZIPSpro seminara počinje sutra u Sarajevu

Novi ciklus ZIPSpro seminara počinje sutra u Sarajevu

U okviru Kontinuirane profesionalne edukacije računovođa i revizora (KPE) Privredna štampa d.o.o. Sarajevo organizuje prvi ciklus ZIPSpro seminara u 2019. godini, koji će biti održani u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Mostaru.

Tema seminara je: „Godišnji obračun i podnošenje finansijskih i poreznih izvještaja za 2018. godinu“, o čemu će govoriti dr. sc. Jagoda Osmančević, dr. sc. Amir Osmančević i Fuad Balta, dipl. ecc.

Almir Alispahić, direktor Privredne štampe, objasnio je kako je došlo do pokretanja ZIPSpro programa edukacije i najavio nastavak njegove realizacije i u ovoj godini:

„Svjesni kompleksnosti idinamičnosti računovodstveno-finansijske profesije kreirali smo novi program godišnje edukacije namijenjen računovođama, revizorima i finansijskim radnicima. Do sada smo uspješno okončali pet ciklusa edukacije, dok ćemo prvi ovogodišnji održati od 12. – 15. februara u Sarajevu, Tuzli, Mostaru i Zenici. Preostala četiri ciklusa realizovat ćemo do kraja godine. ZIPSpro program zamišljen je kao mjesto na kojem računovodstveno-revizijski profesionalci, osim predstavljanja aktuelnih tematskih cjelina, mogu dobiti savjete stručnjaka, upoznati se sa pozitivnim primjerima iz prakse i međusobno razmijeniti praktična iskustva“.

Seminari će biti održani 12. februara u Sarajevu u hotelu „Holiday“, 13. februara u Tuzli u hotelu “Tuzla“, 14. februara u Zenici u hotelu „Zenica“ i 15. februara u Mostaru u hotelu „Mostar“.

Svi seminari se priznaju sa sedam bodova/sati KPE. Zbog ograničenog broja mjesta, za sve učesnike seminara potrebna je prethodna prijava prisustva. Sve informacije o seminaru i načinu prijave dostupne su na web stranici www.privrednastampa.biz

Najnoviji tekstovi

Pin It on Pinterest

Share This

Share!

Podjeli ovaj sadržaj sa prijateljima.